Luba Uitzendbureau

Elektrotechnisch tekenaar

Details van de functie

Logo Over de functie

Je dag begint samen met de PLC-programmeurs. Jullie hebben een nauwe samenwerking en daarom begint jullie dag met het bespreken van de planning. Zij programmeren de projecten, maar jij levert de elektrotechnische tekeningen van de panelen aan.

Je maakt onder andere bedradingsschema's, bouwschema's en overzichtsschema's voor besturingspanelen. Deze tekeningen maak je in Autocad Electrical. Waarom is dit zo'n leuke, veelzijdige functie? Je hebt veel zeggenschap en je mag altijd eigen ideeŽn aandragen, alleen maar leuk juist! Daarnaast werkt jouw nieuwe opdrachtgever met een eigen productpakket waardoor de klant een op maat (en volledig naar wens) product krijgt afgeleverd.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is sinds haar oprichting in 1991 een expert in het intern transporteren van producten in de tuinbouw, distributie- en verpakkingscentra. Deze lange ervaring, compleet productportfolio, eigen productie- en servicecapaciteit maken dit bedrijf tot een toonaangevende fabrikant, leverancier en integrator voor complete, interne transport automatiseringsprojecten. De afgelopen jaren sterk gegroeid met haar interne transport productportfolio waaronder transportbanden, bufferbanden, potmachines, rollenbanen, watergeefstations, ketting- en potvorken, die internationaal worden verkocht.

De ontwikkelingsprojecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf en je collega?s te halen. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau