Luba Uitzendbureau

Leerling monteur

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Maasdijk
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Wellicht heb jij als leerling monteur nog maar weinig ervaring in de praktijk. Maar door jouw sterke technische interesse en jouw (eventuele) ervaring met sleutelen pak jij de werkzaamheden gemakkelijk op.

Jij komt te werken in een team van ervaren monteurs die jouw wegwijs zullen maken op het gebied van schermsystemen. Jij werkt met de mooiste machines en op termijn zal je heel wat van de wereld gaan zien. Van onder andere Nieuw-Zeeland tot China en Canada, maar ook BelgiŽ en Spanje, jij bent onderdeel van de gaafste projecten. Jouw werkzaamheden zullen onder andere uit renovatiewerkzaamheden bestaan van bestaande schermen of insectengaas, maar ook gehele nieuwbouwprojecten komen voor de rekening van jou en je team. Deze werkzaamheden vinden allemaal plaats op hoogte, maar gelukkig heb jij geen last van hoogtevrees!

Heb jij de ambitie om na een aantal jaar door te groeien naar bijvoorbeeld een functie als ploegbaas? Dit behoort zeker tot jouw mogelijkheden.

Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke ontwikkelingen vindt jouw toekomstige werkgever van groot belang. Vandaar dat jij op korte termijn jouw VCA certificaat mag behalen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken is al jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van scherminstallaties. Daarbij werken zij onder meer voor de tuincentra, utiliteitsbouw en glastuinbouw. Jij bent onderdeel van een groot team. De ene dag werk je nauw samen met 3 collega's de volgende dag zijn dit er 15.

Jij begint je dag rond 06:00/07:00 uur vanuit de locatie in Maasdijk. Van daaruit rijd jij met je collega's mee naar je klus en werk je tot ongeveer 17:00 uur!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau