Luba Uitzendbureau

Administratief logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Dan zijn wij namelijk op zoek naar jou! Voor een leuk bedrijf op het Agriport zijn wij namelijk op zoek naar iemand die de werkdruk op de logistieke afdeling helpt te verlagen. Voor een periode van 3 tot 4 maanden zorg jij voor ondersteuning en werk jij op maandag, woensdag en de vrijdag.

Voor deze functie ben jij administratief vaardig en kan jij gemakkelijk schakelen tussen verschillende afdelingen, klant contact en contact met vervoerders. Jij organiseert (weg) transportopdrachten en beantwoordt de mail/telefoon. Je bent dus sociaal vaardig en kan jouw communicatie afstemmen op het gesprek dat je voert, en met wie je het voert! Spoedorders en klachtenafhandeling behoort ook tot jouw taken.

Daarnaast is jouw computer ervaring ook belangrijk. Je gaat namelijk werken met het ERP systeem AX. Excel Outlook is ook belangrijk om mee te kunnen werken.

Kortom, een administratieve duizendpoot die sterk in de schoenen staat! Ben jij dat?

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een relatief kleine en specialistische, hoogwaardige en milieuvriendelijke productiefaciliteit voor de verwerking van biologische cacao. De productiefaciliteit verwerkt biologische cacaobonen op een duurzame manier in biologische cacaopoeder, boter en massa.

Er heerst een ongedwongen en gezellige werksfeer. Je wordt gekoppeld aan een ploeg waarmee je de 5 ploegen diensten gaat draaien. Samen met je collega's zorg jij dat de productie draaiende blijft! Omdat het een klein en relatief nieuw bedrijf is hangt er een goede sfeer en wilt iedereen het bedrijf samen opbouwen!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau