Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
16 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In het begin zal je werkzaam zijn aan de grootverpakking-afzaklijn. Hier ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse productieplanning en het bedienen van de verpakkingslijn. Je lost zelf (kleine) storingen op en zorgt voor het dagelijks klein onderhoud zoals het vervangen van slijtdelen en het instellen en smeren van de apparatuur. Je zorgt ervoor dat de productgegevens goed worden geregistreerd en tijdens het verpakkingsproces zorg je ervoor dat de pallets met eindproduct in het magazijn terechtkomen met de heftruck.

Binnen deze functie kan je doorgroeien naar allround productiemedewerker waarbij je opgeleid wordt in het bedienen van de productielijn, oftewel de mengerij die je dan zelfstandig kan besturen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever ontwikkelt en produceert diervoeders voor gezelschapsdieren (o.a. konijnen, cavia?s, schildpadden, paarden) en jongvee (biggen en kalveren) onder private label. De klanten zijn o.a. retailbedrijven en mengvoederbedrijven, die de voeders onder diverse merknamen op de markt brengen. Het bedrijf verkoopt zijn producten zowel binnen als buiten Europa.

Het bedrijf waar je komt te werken is een inspirerende sparringspartner die zijn ideeŽn en dromen weet te concretiseren en een bijna onbeperkte waaier aan mogelijkheden biedt op het gebied van grondstoffen en procestechnologie. Het team is gedreven en gepassioneerd. Dankzij de platte organisatiestructuur en de korte lijnen kunnen zij snel handelen en efficiŽnt werken. Jouw nieuwe werkgever richt de focus op groothandels, mengvoederbedrijven en andere partijen die een diervoederproduct of -assortiment op de markt hebben en/of willen zetten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau