Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker tuinbouw

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een groothandel in bloemen en planten in Schipluiden zijn we op zoek naar commercieel medewerker binnendienst die naast commerciŽle en administratieve werkzaamheden ook fysieke werkzaamheden verricht. Ideaal dus, als je niet van stil zitten houdt!

Deze groothandel levert bloemen en planten aan supermarkten in Westland en omstreken, maar exporteert ook aan bedrijven in Zweden. Dit betekent dat jij je goed verstaanbaar moet kunnen maken in het Engels als dit nodig is. Deze combi- functie bestaat uit de volgende werkzaamheden:
  • Het assisteren van je collega bij de inkoop en verkoop
  • CommerciŽle werkzaamheden; het verkopen van de bloemen aan klanten en het maken van nieuwe contacten
  • Relatiebeheer; het onderhouden van de bestaande relaties
  • Het verzendklaar maken van de handel
  • Administratieve afhandeling
  • Werkzaamheden in de (gekoelde) hal; de bloemen handmatig overzetten op karren
  • Bloemen en planten ophalen en bezorgen

Jij bent van alle markten thuis, omdat het een kleiner bedrijf is. Zij hebben dus niet voor alle werkzaamheden personeel in dienst, maar jij regelt alles als allrounder. Jij fungeert dan ook als rechterhand van de eigenaar binnen dit bedrijf! Dit betekent een afwisselende functie, maar ook veel multitasken en overzicht bewaren. Je komt in een koude omgeving te werken en de werkzaamheden kunnen fysiek zwaar zijn.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel in bloemen en planten en heeft een breed assortiment welke hij exporteert naar Zweedse klanten maar ook levert aan lokale supermarkten in de buurt. Jouw directe collega voorziet met name de Zweedse markt, maar zodra jij het vak onder de knie hebt zal ook jij geregeld contact onderhouden met deze klanten.

Met vier medewerkers is het een heel klein en persoonlijk bedrijf. Een collega op kantoor en drie in de buitendienst die de producten afleveren bij de klant. De lijntjes zijn kort en je krijgt veel verantwoordelijkheid.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau