Luba Uitzendbureau

Technisch procesbeheerder laboratorium

Details van de functie

Logo Over de functie

Als technische procesbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de productie van weefselkweek. In deze uitvoerende rol stort jij je helemaal op de diverse machines en apparaten in het laboratorium en bewaak jij het productieproces. Jouw collega's hebben dit proces, welke gericht is op de ontwikkeling van weefselkweek, uitgedacht en beschreven. Aan jou de taak om deze uit te voeren tot het eindproduct! Met jouw technische kennis bedien en onderhoudt je de machines en apparaten in deze laboratorium omgeving bedienen. Ook stel jij diverse rapportage op. Daarnaast herken jij ook de afwijkingen in het proces en rapporteer jij over bijzondere waarden in het product. In deze rol houd jij je dagelijks bezig met:
  • het opvolgen van de experimenten en de uitvoering van de productie

  • het bedienen en onderhouden van machines en apparaten in het laboratorium
  • het interpreteren van data en oog houden op afwijkingen in waarden
  • meedenken over de optimalisatie van dit productieproces
  • het delen en rapporten van jouw bevindingen met collega's van het productontwikkelteam

In deze functie werk je direct samen met productontwikkelaars en de procesmanager. Gezien het internationale karakter van deze dit bedrijf is de communicatie met directe collega's in het Engels. Het is belangrijk dat jij je goed verwoordt in het Engels, ook als het gaat om vaktermen. Het gaat om een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag met flexibele werktijden tussen 7:30 uur en 18:00 uur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever in de biotechnologische branche gaat het verschil maken in voedselverduurzaming. De start-up bestaat ruim twee jaar en is bezig met onderzoek naar de beste technologie voor de productie van dit innovatieve voedselproduct. In de toekomst is het de bedoeling dat het product op te markt komt voor een zeer brede doelgroep. Hoe tof is het als jij hier een bijdrage aan kan leveren!

Op dit moment bestaat het bedrijf uit ruim 30 medewerkers, maar zij zijn steeds verder aan het uitbreiden en besteden veel aandacht aan professionalisering van het bedrijf. Dit is sterk afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het onderzoek die zij gaan doormaken, maar één ding is zeker; het is een product met veel potentie en belangstelling. Begin jij al nieuwsgierig te worden?
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau