Luba Uitzendbureau

Promotiemedewerker glasvezel

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rijnsburg
16 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als glasvezelvoorbereider ga je langs bij elke woning in een straat om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen en te achterhalen of mensen interesse hebben in gratis glasvezel.

Een glasvezelvoorbereider legt uit wat deze voorbereidende werkzaamheden zijn: ?Ik ga langs bij elke woning in de straat waar we op dat moment werken. Ik kijk daarbij naar de meest geschikte plek om in een later stadium het glasvezelaansluitpunt te installeren. Meestal is dit de meterkast. Dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact. Daarnaast vraag ik de bewoners om toestemming voor de werkzaamheden in en rond de woning.?

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten op het gebied van engineering, inkoop, constructie en onderhoud van elektriciteitstransmissie, distributies, ondersteunen en telecommunicatie (voor zowel mobiele als vaste telefonie). Voor een project werken zij momenteel samen met een grote leverancier van telecommunicatie die consumenten vaste- en mobiele telefonie, internet en televisie biedt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau