Luba Uitzendbureau

Allround onderhoudsmonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij begint je dag met een kop koffie en neemt de belangrijkste zaken door met je leidinggevende. Wat staat er voor vandaag op de planning en welke klussen hebben prioriteit? De machines die zijn stilgevallen hebben hierbij altijd voorrang omdat de productie door moet kunnen draaien. Zijn deze problemen opgelost dan werk je volgens het onderhoudsplan verder aan het preventieve onderhoud van de machines. De werkzaamheden variŽren van ombouwen, uitlijnen tot het (opnieuw) afstellen van de machines. Mocht er veel onderhoud zijn, dan krijg je hulp van een externe monteur die jij gaat begeleiden. tevens zorg jij ervoor dat alle verplichte keuringen en inspecties uitgevoerd zijn. Alle werkzaamheden die worden uitgevoerd voer je in in het logboek zodat deze bijgewerkt blijft. Ook het facilitaire onderhoud valt onder jouw takenpakket. Is er ene lamp kapot, dan draai ij je hand niet op om er een andere in te draaien.

Heb jij verbeterpunten of ideeŽn hoe bepaalde machines beter ingezet kunnen worden, hoe er een nieuwe constructie kan worden gebouwd of hoe problemen kunnen worden opgelost dan koppel je dit terug met je leidinggevende. Jouw creatieve en kostenbewuste ideeŽn en inbreng worden hierin zeer gewaardeerd.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een familiebedrijf dat al 97 jaar zeer succesvol is. De organisatie is snel aan het groeien en biedt de werknemers alle ruimte om mee te groeien. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van labels voor verpakkingen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau