Profipack Verpakkingsmaterialen B.V.

BBL / Werkplek Logistiek Medewerker

 • Stageplaats
 • BBL-plek
Ongeschoold
 • Utrecht
Montfoort, Utrecht
28 januari 2021
1 april 2021

Details van de functie

Logo Wil jij een toffe BBL plek in de logistiek waar je een berg aan ervaring kan opdoen? Wij zijn op zoek naar een energieke, hardwerkende en loyale BBL medewerker. Dus wordt jij enthousiast van binnenkomende orders en ben jij een top verpakker? Solliciteer dan snel!

Onze Ambities voor de komende jaren liegen er niet om. ‘Over vijf jaar willen wij de Marktleider zijn in de verpakking industrie. Voor zowel Nederland en België. Wij zijn groeiende en daarom op zoek naar jou! Wanneer jij jezelf herkent in deze vacature, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen!

Werken bij Profipack! Hoe ziet jouw werkdag er bij ons uit?
Iedere ochtend starten wij de dag met een gezamenlijk overleg en nemen we de dagplanning door. Uiteraard doen we dit onder het genot van een bak goeie koffie! Na het overleg gaan we direct met elkaar aan de slag gaan om te doen waar we goed in zijn: Onze klanten blij maken met verpakkingsmaterialen. Vandaag heb je de hele ochtend voor verschillende klanten in binnen- en buitenland de bestellingen klaargemaakt en is het nu tijd om te lunchen. ’s Middags lunchen we met elkaar in onze super mooie kantine. Graag spelen we een potje Pool of gooien we een dartpijl. En na de lunch gaan we weer met dezelfde energie verder om de overige orders klaar te maken. Ondertussen zorg je dat het magazijn netjes en overzichtelijk blijft.

Inmiddels slaat de klok 4 uur en staat alles al bijna klaar om te worden opgehaald door de transporteurs. Maar dat betekent niet dat je achterover kunt hangen, want wij beloven onze klanten dat als de order voor 5 uur binnenkomt deze de volgende dag nog bezorgd wordt. Omdat onze webshops de vaste basis zijn voor de bestellingen, komen de orders adhoc binnen en zo ook vandaag; Om kwart voor 5 komt er nog een mooie order van een grote klant binnen en wordt er van jou verwacht, dat je deze direct verwerkt en doorgaat tot deze order is klaargezet voor verzending.

Jouw dag zit erop en voor dat jij naar huis gaat, overhandig jij de verzendlijst aan de transporteur. Overigens op vrijdag gaan we nog even door, maar dan sluiten we de week af in Ons eigen Profipack- Café! We raden je dan aan om met de fiets te komen!

Nog even jouw werkzaamheden in het kort:

 • Je verwerkt de orders en maakt deze verzendklaar
 • Je stelt de pallets samen voor de afhaling door de transporteurs.
 • Je bewaakt actief en signaleert de voorraden in het magazijn
 • Je houdt het magazijn netjes en bewaakt het overzicht

Welke talenten breng jij met je mee?

 • Je bent een aanpakker zonder 9 tot 5 mentaliteit, die zorgt dat ie pas naar huis gaat als het werk af is.
 • Je hebt een proactieve en flexibele werkhouding
 • Je bent nauwkeurig en stressbestendig
 • Je bent een harde werker met inzicht!
 • Je bent sociaal en communicatief sterk, zodat je past in ons team

Hoe belonen wij jou?
Naast een uitdagende en afwisselende functie, bieden wij een aangename en inspirerende werkomgeving. Je krijgt de juiste begeleiding en er is ruimte voor vragen, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Je krijgt een leuk salaris. Maar het belangrijkste is: je komt in een team met super leuke collega’s in een snelgroeiende organisatie, dus het is nooit saai!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Marc de Jong
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Profipack Verpakkingsmaterialen B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.