Santé Partners

Verpleegkundige Nachtzorg | Regio Gelderse Vallei

Details van de functie

Logo Ben je verpleegkundige, houd je van een uitdaging en gaat je adrenaline stromen als je voor onverwachte situaties komt te staan? Dan hebben we echt een heel mooi aanbod voor je als verpleegkundige voor de nachtzorg. Veiligheid staat bij Sante Partners voorop, dus je hebt een chauffeur tot je beschikking die jou naar de cliënt brengt. Daarnaast draai je nachtdiensten, dus dat betekent dat je een mooi salaris ontvangt. Past het werken in de nacht goed bij je werk- en privé balans? Kom dan werken bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Verpleegkundige Nachtzorg | Regio Gelderse Vallei
24 uur per week

Jij als Verpleegkundige Nachtzorg...
staat stand-by voor onverwachtse situaties bij mensen in de nacht. Dit kunnen cliënten zijn van alle aangesloten partners of van de huisartsenpost in Ede die verbonden is aan het ziekenhuis Gelderse Vallei. Je werkt vanuit de huisartsenpost en gaat bij een oproep op pad met een chauffeur die jou veilig naar de cliënt brengt. De zorgvraag kan gevarieerd zijn waarbij een adequate kennis, flexibiliteit en verantwoordelijkheid van groot belang zijn. Je bent secuur in het overdragen van informatie, zodat jouw collega’s overdag optimaal geïnformeerd weer bij de cliënt de zorg kunnen voortzetten. In deze functie werk je samen met een collega van Icare. Allebei ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van het werkgebied. In de regio Gelderse Vallei werken een aantal partners samen om de acute verpleegkundige nachtzorg te organiseren. Door de samenwerking kunnen we de verpleegkundige nachtzorg voor mensen in de Gelderse Vallei beschikbaar houden en kunnen we ervoor zorgen dat de zorg ook sneller bij de mensen thuis aanwezig kan zijn.

Wat wij jou bieden
Uiteraard verdien je een salaris passend bij jouw functie als Verpleegkundige. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring, krijg je minimaal €2.419,91en maximaal €3.264,29 bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek. Gezien de nachtelijke uren heb je ook recht op een flinke onregelmatigheidstoeslag variërend tussen de 22 – 60%. We bieden je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw, een goede reiskostenregeling en een eindejaarsuitkering (8,33 %). Aanvullend volgt er een CAO verhoging van 3% per juli 2021. En er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie met een ruim aanbod van cursussen en scholingen. Je ontvangt een mobiele telefoon en laptop. De VTH-scholing worden gefaciliteerd en vergoed door de Santé Academie. Tevens heb je ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!


Wie ben jij?
• Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma verpleegkunde en beschikt daarbij over een geldige BIG registratie. Uiteraard ben je bekwaam in de verpleegtechnische handelingen op jouw werkgebied.
• Je werkt met cliënten, dus je bent iemand met inlevingsvermogen. Mensen voelen zich prettig en veilig bij jou. Daarom ben je communicatief-en sociaalvaardig is.
• Omdat je snel en adequaat moet kunnen handelen, ben je alert, assertief, besluitvaardig en kun je goed prioriteren. Je beschikt over improvisatievermogen om in onverwachte situaties goed te kunnen schakelen. Dit vraagt om flexibiliteit, doortastendheid en een goede dosis stressbestendigheid
• Je bent een verpleegkundige die graag de regie heeft over zijn of haar eigen werkzaamheden en weet hiervan een goede overdracht naar de wijkteams te maken. Je hebt affiniteit met solistisch werk en bent een nachtmens.

Informatie en solliciteren
Zie jij uitdaging in deze zelfstandige en ondernemende functie, dan is deze vacature van verpleegkundige nachtzorg zeker geschikt voor jou! Voor meer informatie gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Neem we niet direct op? Stuur dan een WhatsApp bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ronald Kootwijk [klik hier voor het telefoonnummer] .Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er zo'n 85 wijkteams, er is dus altijd wel team bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), ruim zes weken vakantie en een goede pensioenregeling. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen..

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners