Santé Partners

Helpende I De Eigenwaard - Rossum

Details van de functie

Logo Wegens uitbreiding binnen onze kleinschalige woonzorglocatie in Rossum zoeken wij collega’s met hart voor goede zorg en ondersteuning. Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan waarin jij als zorg professional hét verschil kan maken en wil je deel uitmaken van een hecht en professioneel team? Kom dan werken bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Helpende | Rossum (Eigenwaard)
20-32 uur.

Jij als helpende bij De Eigenwaard…
verzorgt en begeleidt ouderen volgens de gestelde zorgmethodiek en het in samenspraak opgestelde zorgplan, waarbij de dienstverlening is gericht op de individuele zorgbehoefte. Je levert een bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat voor onze bewoners.

Hoe jouw werkdag eruit ziet?
In de ochtend start je om 07:00 uur. De gastvrouwen in huis verzorgen het ontbijt, je helpt mee en springt bij waar nodig. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit verzorging, douchen, bed verschonen, de kamers netjes achterlaten en wassen. Tussentijds drinken we gezellig met onze bewoners een kopje koffie. De lunch wordt door jou in samenwerking met de vrijwilligers verzorgt. Je helpt ouderen terug naar bed voor een middagdutje. In de middagdienst kijk je wat er op menu staat, help je met het klaarmaken van het avondeten. Nadat alles weer netjes is opgeruimd doe je een spelletje met de bewoners, indien gewenst. Liefdevol werken in een huiselijke omgeving.
“Het geeft veel voldoening om onze bewoners tevreden te stellen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.”

Jouw nieuwe werkplek
Werken bij de Eigenwaard betekent werken in een hecht, warm en vakkundig team van bevlogen collega’s en vrijwilligers. We respecteren elkaar en vinden het erg belangrijk dat je jezelf kunt zijn. We hebben geduld met onze bewoners en elkaar en stimuleren dat je werkt vanuit je hart. We kennen elkaar goed, komen uit de nabije omgeving en staan met raad en daad paraat! Onze kleinschalige verbouwde woonzorglocatie is prachtig gelegen aan de dijk in het geschiedenisrijke dorpje Rossum.

Wie ben jij?

Als Helpende of Woonbegeleider niveau 2 afhankelijk van jouw kennis en ervaring, minimaal €1.747,66 en maximaal €2.206,08 bruto per maand (FWG 25) bij een 36-urige werkweek. Afhankelijk van jouw rooster heb je ook recht op onregelmatigheid toeslag. We bieden je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering (7,4%), pensioenopbouw en er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie met een ruim aanbod van cursussen, scholing en opleidingen. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Informatie en solliciteren
Word jij hét vertrouwde gezicht voor onze bewoners en ben jij geïnteresseerd in de mens achter de dementie? Solliciteer via de ‘direct solliciteren button’ Voor meer informatie neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen wij niet direct op? Klik op het WhatsApp icoontje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er meer dan 100 (wijk)teams, er is dus altijd wel wijkteam bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners