Santé Partners

Bijbaan (thuis) zorg | Beesd e.o.

Details van de functie

Logo Ben jij een student verzorgende IG of verpleegkunde? Wil jij zelf bepalen wanneer jij gaat werken? Dan heeft Santé Partners flexibele mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen.

Bijbaan (thuis)zorg Beesd e.o.
Bijbaan (thuis)zorg Beesd e.o.
(Uren: bespreekbaar)
(Uren: bespreekbaar)

Jij als student.. bent voor onze teams een belangrijke aanwinst! Je komt in de vakanties of weekenden bij cliënten en ondersteunt hen waar mogelijk. Je verricht verzorgende taken en voert werkzaamheden uit die gericht zijn op revalidatie en reactivering. Je kan tijdig veranderingen signaleren, bent oplossingsgericht en schakelt wanneer nodig met de juiste collega. Je bent trots en enthousiast over je werk en straalt dit uit naar de cliënten en je omgeving Wat wij jou biedenSanté Partners biedt jou een (oproep)contract aan voor de duur van een jaar volgens de cao VVT. Als verzorgende kun je rekenen op een uurloon van minimaal €11,17. Als verzorgende IG kom je uit op €11,75 bruto per uur. Daarbij krijg je zeer aantrekkelijke toeslagen voor onregelmatige uren en komt jouw uurloon hiermee nog hoger uit. Mooie verdiensten voor een bijbaan die voldoening geeft en waardevol is voor jouw toekomstige loopbaan! Wie ben jij?• Je bent student Verzorgende IG of Verpleegkundige (minimaal 2e jaars).• Je hebt affiniteit met ouderen.• Daarbij ben je flexibel inzetbaar.• Zelfstandig werken is voor jou geen probleem.

Jij als student..
Jij als student..
bent voor onze teams een belangrijke aanwinst! Je komt in de vakanties of weekenden bij cliënten en ondersteunt hen waar mogelijk. Je verricht verzorgende taken en voert werkzaamheden uit die gericht zijn op revalidatie en reactivering. Je kan tijdig veranderingen signaleren, bent oplossingsgericht en schakelt wanneer nodig met de juiste collega. Je bent trots en enthousiast over je werk en straalt dit uit naar de cliënten en je omgeving
Wat wij jou bieden
Wat wij jou bieden
Santé Partners biedt jou een (oproep)contract aan voor de duur van een jaar volgens de cao VVT. Als verzorgende kun je rekenen op een uurloon van minimaal €11,17. Als verzorgende IG kom je uit op €11,75 bruto per uur. Daarbij krijg je zeer aantrekkelijke toeslagen voor onregelmatige uren en komt jouw uurloon hiermee nog hoger uit. Mooie verdiensten voor een bijbaan die voldoening geeft en waardevol is voor jouw toekomstige loopbaan!

Wie ben jij?
Wie ben jij?
• Je bent student Verzorgende IG of Verpleegkundige (minimaal 2e jaars).
• Je hebt affiniteit met ouderen.
• Daarbij ben je flexibel inzetbaar.
• Zelfstandig werken is voor jou geen probleem.
Meer informatie of solliciteren?
Meer informatie of solliciteren?
Ben je op zoek naar een bijbaan die voldoening geeft met een leuk salaris? Dan is een bijbaan binnen Santé Partners passend voor jou. Solliciteer dan via de ‘direct solliciteren button’ Voor meer informatie neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen wij niet direct op? Klik op het What’sApp icoontje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er zo'n 85 wijkteams, er is dus altijd wel team bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), ruim zes weken vakantie en een goede pensioenregeling. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen..

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners