Santé Partners

Jeugdarts / Basisarts, regio Rivierenland

Details van de functie

Logo Regio Rivierenland is een bijzonder gebied, met veel prachtige dorpjes en stedelijke gebieden. Vanuit het perspectief van de volksgezondheid liggen hier lokale uitdagingen zoals de vaccinatiegraad, overgewicht en armoede. Ben je hierdoor geboeid? Ben je een sociaal ingestelde jeugdarts of basisarts die goed kan aansluiten bij ouders en kinderen? Kom dan werken bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Jeugdarts / Basisarts, Regio Rivierenland
24 uur per week

Jij als (Jeugd)arts…
Verleent samen met de jeugdverpleegkundige en consultatiebureau-assistente preventieve jeugdgezondheidszorg binnen het sociaal domein. Je biedt vanuit passie voor kind en gezin, professioneel en in een ongedwongen sfeer, de ondersteuning die ouders nodig hebben om kinderen geborgen op te laten groeien. De zorg wordt verleend aan kinderen en ouders van 0-4 jaar, met als doel de kinderen in regio Rivierenland gezond en veilig te laten opgroeien en optimaal mee te kunnen doen in de samenleving. Naast het werk op de consultatiebureaus wordt er een actieve rol van je verwacht om mee te denken over het gevoerde beleid binnen gemeenten. Daarnaast ga je netwerken en werk je nauw samen met een sociaal wijkteam. Je bent dé adviseur op preventie, volgt de trends en ontwikkelingen op het gebied van JGZ en geniet daarbij van de vrijheid die deze functie jou geeft.

Jouw nieuwe werkplek
Wanneer je bent ingewerkt, ben je flexibel inzetbaar in diverse teams. Na verloop van tijd kan gekozen worden voor een vast team.

Wat wij jou bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. De functie basisarts is gewaardeerd volgens FWG 60 (CAO VVT) minimaal €3.196,14 en maximaal €4.744,40 bruto per maand op basis van 36 uur. Ben je afgestudeerd jeugdarts, dan geldt de inschaling FWG 65 (CAO VVT), minimaal 3.707,64 en maximaal 5.584,67 bruto per maand op basis van 36 uur. Er vindt momenteel een herindelingsprocedure plaats voor deze waardering. Wij bieden jou ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering van 8,33 %. Je krijgt een laptop en telefoon, zodat je flexibel kunt werken. Daarnaast zij er diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie met een ruim aanbod van cursussen, scholing en opleidingen. Daarnaast heb je ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij
Je bent een gediplomeerd jeugdarts KNMG of een afgestudeerde basisarts die de introductiecursus tot jeugdarts heeft gevolgd of wil gaan volgen. Je beschikt over ruime kennis van en hebt affiniteit of interesse in het werkterrein jeugdgezondheidszorg.
  • Je kan goed luisteren, uitstekend een probleemanalyse en oordeelsvorming maken
  • Je vindt het fijn om in een team te werken, je bent collegiaal
  • Je herkent jezelf in klantgerichtheid, flexibiliteit, zelfstandigheid, openheid en representativiteit
  • Je hebt oog voor de ontwikkelingen en trends in de maatschappij en weet deze door vertalen naar het werkveld
  • Je beschikt over een rijbewijs B en een auto

Informatie en solliciteren
Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Neem voor meer informatie omrent de sollicitatieprocedure gerust contact op met onze Recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen wij niet direct op? Stuur dan een WhatsApp bericht en er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in vrijheid…

Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners