Luba Uitzendbureau

Werkleider productie

Details van de functie

Logo Over de functie

Als teamleider productie ben jij de ogen en oren op de werkvloer. Je komt terecht in een team van 15 tot 20 mensen. Het team werkt in twee verschillende ploegen en jij zal dit ook doen. De ploegen zijn van 06:00 tot 14:30 en van 13:30 tot 22:00. De werkzaamheden vinden plaats in drie grote hallen. In iedere hal staat een ander onderdeel van het productieproces centraal. Er wordt met grote machines gewerkt en het productieproces verloopt in meerdere stappen om tot uiteindelijk de gewenste vloer te komen. Je werkt zelf mee in het productieproces, maar stuurt ook pro-actief bij en controleert de uitvoering van de werkzaamheden. Hierbij let je goed op of alle richtlijnen en procedures juist worden nageleefd. Je hebt kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot arbo en veiligheid en houdt hier toezicht op. Ondertussen zit je niet stil maar werk je mee en ben je ťcht onderdeel van dit leuke team.

De functie van Teamleider productie is ook ter ondersteuning van de productiecoŲrdinator. Je werkt dus veel met hem samen. Ook rapporteer je aan de operationsmanager. Zie jij dingen die anders kunnen en heb je hier ideeŽn over? Laat dit vooral weten. Binnen dit bedrijf worden ideeŽn over het verbeteren van het productieproces of de werkwijze met open armen ontvangen en is er ruimte om je uit te spreken.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een fabrikant in Houten, waar de mooiste vloeren worden gemaakt. Dit is niet alleen voor particulieren maar ook voor grote sportlocaties of bedrijven over de hele wereld! Dit bedrijf is bijna 40 jaar geleden opgericht en uitgegroeid tot mondiale leverancier van vloeren. Naast de productie en distributie is er ook een afdeling gericht op chemie. Het interne lab, waar 5 laboranten aan het werk zijn, is continu op zoek naar verbetering en verduurzaming van producten. Op deze manier blijft het bedrijf up-to-date van alle ontwikkelingen en kan het snel schakelen bij klachten of verandering van wet- en regelgeving.

Naast vernieuwend is dit familiebedrijf ook onwijs gezellig en wordt er hard gewerkt. Hard werken loont en door het jaar heen worden er meerdere leuke activiteiten georganiseerd om elkaar beter te leren kennen en gezellig samen te komen. Zo worden er interne escape-rooms georganiseerd, is er ieder jaar een grote barbecue voor het hele personeel en is er vaak ruimte voor een borrel of dagje uit.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau