Luba Uitzendbureau

Teamleider

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek co÷rdinator ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het avondteam. Dit team bestaat uit 5 man in de rustige periodes. Als de assistent warehouse manager vrij is, heb jij de leiding over het magazijn. Jij bepaalt de prioriteiten, maakt een planning en verdeelt de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de netheid van het magazijn en de aansturing van de mensen. Ook ben je verantwoordelijk voor het lossen van de containers en de verwerking van de binnenkomende goederen. Je zorgt daarbij voor structuur en duidelijkheid en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen en/of problemen.

Naast je aansturende rol werk je zelf ook mee in de processen. Je zult ongeveer 80% van de tijd meewerken met het team en 20% van je tijd ben je bezig met de aansturing en pak je de administratieve taken op. In de piekperiodes zal deze verhouding 95%/5% zijn. Als team zorgen jullie ervoor dat alle werkzaamheden op de expeditie gestroomlijnd verlopen! Je dagelijkse werkzaamheden zijn als volgt:
  • Verantwoording dragen over de juiste inzet van de logistieke hulpmiddelen
  • Verdelen van de werkzaamheden en controle op de uitvoering en veiligheid hiervan
  • Fungeren als aanspreekpunt bij vragen en problemen
  • Meewerken in de processen en hierin het voorbeeld nemen
  • Samen met de warehouse manager voer je voor jouw teamleden een jaarlijkse beoordeling uit


Er wordt in het magazijn gewerkt met Dynamics AX 2012 software. Van maandag t/m vrijdag werk jij van 16:00-01:00 uur.

Over het bedrijf

Je wordt onderdeel van een internationale groothandel! Ze staan voor innovatie, creativiteit en kwaliteit. Ook jij zal uitgedaagd worden om mee te denken over efficiŰntie en innovatie. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau