Luba Uitzendbureau

Loodsmedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Schiphol
18 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als loodsmedewerker ga je aan de slag met alles rondom de fysieke vrachtafhandeling. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de nauwkeurige opbouw van de luchtvracht. Daarnaast zorg je dat alles tijdig is klaargezet voordat de luchtvracht op transport gaat.
Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

  • Palletbouw en palletafbraak, accepteren en controleren van vracht op vermissingen en/of beschadigingen, het identificeren van speciale vracht (gevaarlijke stoffen, waarde zendingen en pharma);
  • Lokaliseren en verplaatsen van aangeleverde exportvracht;
  • Lokaliseren van gecontroleerde importvracht, dit met gebruikmaking van heftrucks;
  • Het uitleveren van gecontroleerde en opgeslagen importvracht aan expediteurs.

Voordat je van start gaat in deze functie krijg je een opleiding van drie fulltime weken zodat je optimaal bent voorbereid voordat je aan de slag gaat.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een van de grootste onafhankelijke af handelaren die wereldwijd op meer dan 200 luchthavens is vertegenwoordigd en zit gevestigd op Schiphol. Op deze locatie werken ruim 600 mensen. In jouw shift werk je samen met 30 collega?s.

Uit heel Europa komen vrachtwagens naar Schiphol. De vracht die zij aanleveren bouwen onze mensen zo efficiŽnt mogelijk op pallets. Dat is een vak apart, waar behalve spierkracht en ruimtelijk inzicht vooral een goed gevoel voor veiligheid voor nodig is. Ons personeel weet: als je niet slim opbouwt, gaat er minder vracht op het vliegtuig.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau