Luba Uitzendbureau

Kraanmachinist

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent een echte kraanmachinist die het heerlijk vindt om de hele dag bezig te zijn met het verwerken van ijzer en metaal. Op de werf heb jij één vaste werkplek. Jij bent verantwoordelijk voor het verzamelen van ijzer en metaal met een kraan. Jij vult met behulp van de kraan de grote knipschaar die het materiaal kleiner maakt en gereed maakt voor bijvoorbeeld verscheping. Ondertussen zorg je ervoor dat je kraan schoon blijft, kleine storingen verholpen worden en dat de werf netjes en overzichtelijk blijft. Daarnaast ben jij de moeilijkste niet en vind je het geen probleem een boot te laden of te lossen en erop uit te gaan met de heftruck indien nodig.

Je komt te werken in een team van 6 collega?s. Op de werkvloer wordt er voornamelijk Nederlands gesproken. Er heerst een gezellige sfeer in het team maar er wordt ook hard gewerkt. Zo komt overwerken wel eens voor of werken op een zaterdag, hier staan natuurlijk wel passende vergoedingen tegenover. Het zal gaan om dagdiensten van maandag t/m vrijdag van 07:00-17:00 maar in drukke tijden wordt er in 2-ploegen gewerkt. (06:00-16:00 en 14:00-22:00). Je krijgt een goed salaris en gaat werken in een leuk bedrijf. Bij goed functioneren kun je worden overgenomen door het bedrijf.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een marktleider in het recyclen van diverse soorten ferro- en non-ferrometalen. Daarnaast zijn ze een ster in het demonteren en ontmantelen van offshore- en onshore materialen. Hierbij kun je denken aan de demontage van gezonken schepen of het ontmantelen van schade auto?s. Het bedrijf is in 1930 opgericht en sindsdien een begrip in de ijzer- en metaalindustrie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau