Luba Uitzendbureau

Elektromonteur technische dienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Ben jij monteur en houd je ervan je handen uit de mouwen te steken? En ben je gek op elektrotechniek in het bijzonder? Dan is een deze baan als elektromonteur op jouw lijf geschreven! In deze functie houd je je bezig met alle werkzaamheden die te maken hebben met elektra binnen het bedrijf. Denk daarbij aan de aanleg van elektra, het onderhoud van elektrische apparatuur en bedrading en het oplossen van storingen.

Als elektromonteur (of elektricien, monteur elektrotechnische installaties of monteur elektrotechniek) ben je gespecialiseerd in de installatie, onderhoud, reparatie en het testen van een groot aantal elektrotechnische systemen en installaties (of onderdelen hiervan). Je hebt je gespecialiseerd in onder meer data-, kracht- en lichtinstallaties. Waar nodig leg je nieuwe elektra of data kabels aan.

Over het bedrijf

Een kwalitatief hoogwaardige vloer met goede component. Dat is wat jouw nieuwe werkgever hun klanten beloofd. Dit echte familiebedrijf is al sinds 1976 gespecialiseerd in kunststof vloeren. De focus ligt op innovatie en kwaliteit en door te investeren in technologie en efficiency staan de producten bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau