Luba Uitzendbureau

Leerling zinkwerker/leidekker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat als leerling mee met een ervaren monteur die jou de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Door een gedegen opleiding ga je het ambacht tot in de finesses beheersen.
De werkdag start vanuit de werkplaats in Zwaag van waar jullie vertrekken rond 06:00 uur en waar je aan het eind van de dag rond 16:30 uur weer terug bent.
Wanneer je de locatie niet zelfstandig kunt bereiken kunnen we een centraal punt afspreken waar je opstapt.

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever heeft in haar 35-jarig bestaan een vooraanstaande marktpositie opgebouwd op het gebied van metalen dak- en gevelbekleding. Dankzij grondige materiaalkennis, toepassing van de nieuwste technieken en uitstekende vakmensen realiseren zij spraakmakende projecten. Van voorbereiding tot en met uitvoering. Een baan bij dit bedrijf betekent een rol bij spraakmakende nationale en internationale projecten. Maar ook onderdeel uitmaken van een team van professionele vaklieden en leuke collega?s.
De specialist in metalen producten en systemen voor de aankleding van gebouwen, met de nadruk op daken en gevels. Dat is waar het bij Ridder om draait. Middels geavanceerde verwerkingsmethoden in combinatie met ambachtelijk vakmanschap slagen we erin bijzondere ontwerpen in metaal te realiseren.

Ridder produceert ook zogenaamde ?kant-en-klaar-producten? voor de buiten- en binnenzijde van een gebouw. Denk hierbij aan schoorstenen, vergaarbakken, pinakels en kunstobjecten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau