Luba Uitzendbureau

Medewerker kwaliteit hygiŽne en veiligheid

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker van het kwaliteitsteam ben je ambassadeur van hygiŽne en veiligheid. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud van het kwaliteitssysteem. Je pakt diverse uitdagende projecten op die voorbereid zijn met de manager. De werkdag start met het uitvoeren van diverse controles: je controleert registraties en doet inspectierondes in de fabriek. Afwijkingen voortkomend uit deze controles, worden door jou opgepakt en in overleg met productie opgelost. Je bent het eerste aanspreekpunt van productie voor alle kwaliteitsgerelateerde zaken zoals blokkades.

In de middag ligt je focus op het specificatiebeheer. Je zorgt ervoor dat de product- en grondstofinformatie in de eigen systemen en klantsystemen altijd up-to-date is en beheer je de portals van diverse keurmerken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft de grootste en gezelligste kookplek van het land. De mens staat centraal binnen de organisatie. Het kwaliteitsteam bestaat uit 3 medewerkers. Er heerst een informele professionele werksfeer. Het kwaliteitsteam werkt nauw samen met de leidinggevenden uit de productie om ervoor zorg te dragen dat aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau