Luba Uitzendbureau

Productieleider snijbloemen

  • Vacature
  • Noord-Holland
Aalsmeer
25 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij jouw nieuwe werkgever wordt gewerkt met 4 productiebanden. Als productieleider heb jij de leiding over een van deze productiebanden. Je mag een team aansturen van ongeveer 7 a 8 mensen. Jij zorgt voor een goede werkvoorbereiding in samenwerking met de teamleiders en je rapporteert tijdig jouw teamleider over de voortgang van jouw productielijn en de gang van zaken. Hoe ziet jouw dag eruit?

Jij begint de dag met een bakje koffie en gaat met jouw teamleider in overleg om te horen welke bloemen er moeten worden verwerkt deze dag en hoe jij deze dag gaat indelen. Vervolgens bespreek jij dit met jouw team en je gaat gezamenlijk aan de slag. Jij zorgt voor de aanvoer van de te verwerken bloemen en zorgt ervoor dat de bloemen die klaar zijn, getransporteerd kunnen worden. Het kan zijn dat de productieband niet helemaal lekker loopt op een bepaald gebied. Jij controleert dit en probeert aan te passen of bij te stellen waar nodig. Zodra jij merkt dat je er niet uitkomt, vraag jij hulp bij de teamleider. Het probleem is opgelost en jij zorgt er samen met jouw team voor dat de achterstand wordt ingehaald. Aan het einde van de dag zorgen jullie er samen voor dat de productieband schoon en opgeruimd is voor de volgende dag. Jullie zullen nabespreken wat er de volgende dag wellicht beter kan en leren van vandaag.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is al meer dan 30 jaar actief in de import en productie van unieke zomerbloemen. Zij leveren het hele jaar kleur aan de wereld met het assortiment snijbloemen en daar zijn ze trots op! De organisatie is volop in ontwikkeling en daarbij staan innovatie, productie en marketing van de exclusieve snijbloemen centraal. Jouw nieuwe werkgever werkt in een hecht team waar vertrouwen en waardering telt. Er heerst een informele werksfeer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau