Luba Uitzendbureau

Lijnoperator Krakelingen

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator ben jij verantwoordelijk voor het opstarten, bedienen en bewaken van het productieproces. Jij zorgt ervoor dat het proces door blijft lopen en dat het product aan de kwaliteitseisen voldoet. Dit proces begint bij het maken van deeg tot aan het garen van de producten in de ovens.

Daarnaast houd jij je bezig met het intern bestellen en in ontvangst nemen van grondstoffen en verpakkingen en stuur je het team aan dat bij de productielijn staat.

Dit bedrijf produceert onder andere krakelingen, crackers en beschuit. Jij komt te werken op de afdeling krakelingen. Op deze afdeling is veel geautomatiseerd, maar natuurlijk moet er ook een oogje in het zeil gehouden worden of het allemaal goed gaat met het deeg en de koekjes.

Doordat je niet alleen met de machines, maar ook met het product werkt, wordt er veel van je verwacht. Je hebt afwisselende taken aan de lijn en je moet fysiek zwaar werk aan kunnen. Omdat er veel geautomatiseerd is op deze afdeling, is het van belang dat je verstand hebt van mechanische techniek.

Over het bedrijf

In 1922 is dit familiebedrijf opgericht. Inmiddels is deze bakkerij uitgegroeid tot een mooi bedrijf met eigen productlijnen. Het productieproces is zo ingericht dat handgemaakte bakkersproducten op grote schaal geproduceerd kunnen worden. Het deeg staat centraal en de machines doen vervolgens de aanpassingen om er zeker van te zijn dat het eindproduct de smaak en textuur heeft van het originele handgemaakte recept.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau