Luba Uitzendbureau

Teamleider import documentatie

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Oude Meer
19 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij als teamleider gaat deze nieuwe functie jou helemaal eigen maken, samen met de manager. Wat houdt deze functie precies in? Samen met jouw vier medewerkers ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rondom de logistieke contracten bij jullie klanten. Jullie staan dagelijks met veel klanten in contact om offertes te maken en te bespreken, lopende zaken te bespreken en bijsturen en eventuele problemen op te lossen. Jij stuurt jouw collega's aan en coördineert het volledige proces m.b.t. de import. Daarnaast stel je operationele rapportages op, train je personeel en ben je dagelijks op zoek naar perfectie m.b.t. de werkprocessen. Op termijn kun jij deze afdeling zelf runnen en kom jij in aanmerking om deze verantwoordelijkheid over te nemen van de manager.

Gelukkig heb jij veel ervaring in de logistieke wereld. Met name op het gebied van import ben jij overal van op de hoogte. Zo weet jij welke documentatie er allemaal nodig is voor het gehele import-/transportproces.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is één van de grootste logistieke dienstverleners wereldwijd. Het is een informele organisatie, het is gewoon 'jij' en 'je' en je mag bij iedereen het kantoor binnenwandelen. Je komt te werken in een team van 4 personen. Naast een leuke baan, krijg je een gympas voor jou en je partner, heb je recht op benefit@work en is er elke dag vers fruit voor jou en je collega's.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau