Luba Uitzendbureau

Orderpicker

Details van de functie

Logo Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke baan als orderpicker? Dan hebben we per direct een hele leuke baan voor je in Schiedam. In deze fulltime baan help jij de horeca, kantines en ziekenhuizen door het klaarzetten van de juiste orders. Dit doe je in een mooi team, met mooi materiaal en bij een gezellige werkgever.

Je maakt de orders van verschillende bedrijven uit het magazijn, de koeling en de diepvries verzendklaar. Via een voicepicking-systeem krijg je diverse orders door. Vervolgens ga jij met je rolcontainers naar de juiste stelling en pak je het aantal producten dat wordt gevraagd. Je herhaalt de order zodat de computer de producten uit het systeem kan boeken. Zodra jij je order klaar hebt, breng je deze naar de hal met uitgaande goederen zodat jouw collega's het klaar kunnen zetten voor de chauffeurs. En dan snel weer door naar de volgende order!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert alle producten aan de horecabranche. Dit bedrijf werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. De standplaats van deze vacature is Schiedam. Je komt te werken in een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau