Luba Uitzendbureau

Dakdekker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
5 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor jouw toekomstige werkgever zijn wij op zoek naar (ervaren) dakdekkers voor diverse en uiteenlopende projecten. Het gaat om een vaste baan. Je komt te werken binnen een klein team wat samen projecten uitvoert. De projecten zijn steeds op een andere plek in de regio van de Drechtsteden en Ridderkerk, maar het kan ook zijn dat je in Rotterdam of Zeeland aan het werk gaat zijn.

Je begint de dag meestal om 07:00 uur met een kop koffie. Daarna ga je het dak op en begin je met je werkzaamheden. Het slopen van de daken is een klein onderdeel van het werk. Je bent voornamelijk bezig met het aanleggen van nieuwe daken. Je komt te werken met EPDM producten of Bitumen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een echt Rotterdams familiebedrijf met oog voor de mensen. Ze zijn actief in de grond-, weg- en waterbouw, dakwerken, verticale tuinen, daktuinen, optimalisatie en onderhoud van drinkwatersystemen en projectontwikkeling. Een aantal jaar geleden is het bedrijf overgenomen en zijn zij onderdeel geworden van een groep aannemersbedrijven. Het bedrijf vindt het belangrijk dat jij als toekomstig medewerker je op je plek voelt binnen het team. Ze zijn betrokken en er hangt een open sfeer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau