Luba Uitzendbureau

Service technicus hijs- en heftechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Als service technicus ben je het aanspreekpunt van de klant. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van keuringen volgens EKH-voorschriften en het opsporen, lokaliseren en opheffen van storingen aan hijsinstallaties.

Aan de hand van inspectieschema?s, afstel- en inregelvoorschriften, tekeningen en schema?s speciaal gericht op de conditie van de hijsinstallatie, stel je een diagnose van de te verwachten werktuigbouwkundige/elektrische en/of functionele gebreken en meld je deze in de vorm van een inspectierapport.

Een tweede onderdeel van deze functie is het keuren van losse hijsmiddelen en de gehele administratieve afhandeling ervan, eveneens volgens de EKH-normen.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een grote speler op service gebied van de (maak)industrie, gespecialiseerd in metaalbewerkingstechniek, hijs- en heftechniek en lasersnijtechniek Er heerst een informele en open sfeer binnen het bedrijf met ruimte voor gezelligheid! Zij zijn landelijk gevestigd en hebben vier locaties.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau