Luba Uitzendbureau

BIM Engineer

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Leiden
24 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je technische opleiding is afgerond en nu is het klaar voor het echte werk. Je wil namelijk installatietechnisch tekenaar worden en je kennis gaan toepassen bij een bedrijf. Dat is mooi, wat dat kan hier!

Samen met je collega's geef je vorm aan het ontwerpproces en zorgt dat BIM een vanzelfsprekende plek krijgt in de organisatie. Jij gaat processchema's vertalen en invoeren naar bouwkundige tekeningen in het BIM model. Stap voor stap groei jij als BIM modelleur en tekent de koeltechnische installaties, inclusief piping en luchtkanalen. Het uitbouwen van de reeds ingerichte software en het opbouwen van een database met REVIT families hoort daar ook bij. Naast het ontwikkelen van jezelf, draag je ook bij aan de ontwikkeling van BIM in het proces.

Over het bedrijf

Omdat jij niet koelbloedig bent pas je goed bij deze werkgever. Je nieuwe werkgever onderscheidt zich op de markt en is tevens een internationale speler in de koel- en klimaattechniek. Het is een dynamisch bedrijf wat levert en produceert aan verschillende sectoren. Zij investeren in hun werknemers door jou volop de kans te geven om je te blijven ontwikkelen en opleiden. Hierdoor worden er regelmatig (lange) jubilea van medewerkers gevierd!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau