Luba Uitzendbureau

Hulpmonteur

  • Vacature
VMBO
  • Zeeland
Nieuwdorp
18 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor jouw toekomstige werkgever zijn wij op zoek naar een hulpmonteur. Je start op de terminal met het af- en aankoppelen van reefer containers. Ook ondersteun je de monteurs met reparatie werkzaamheden. Je werkplaats is de terminal in Vlissingen.

Je assisteert de ervaren monteurs bij het onderhouden en repareren van moderne computergestuurde koelcontainerunits (reefers). Samen met je collega's opereer je in zelfstandige teams bij het depot in Vlissingen.

De koelcontainers worden gekeurd voordat ze het schip op gaan. Een lege container komt binnen aan wal. Die wordt motorisch gecontroleerd en de eventuele gebreken gerepareerd. Daarnaast controleer en stel je de temperatuur in van de koelcontainers. Verder draag je zorg voor de administratieve afhandeling middels werkrapporten zodat de koelcontainers afgemeld worden in het systeem.

Door jouw eerste werkervaring als monteur en nieuwsgierigheid in de koeltechniek kun je jezelf bewijzen en door ontwikkelen in een mooie functie in de koeltechniek.

Je gaat in ploegendienst werken waarbij je soms ook nachtdiensten draait.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is begonnen als een éénmanszaak en is nu uitgegroeid tot een hoogwaardig koeltechnisch servicebedrijf met ruim 120 medewerkers, verdeeld over 3 operationele afdelingen en diverse ondersteunende afdelingen. Een organisatie die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar staat voor zijn klanten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau