Luba Uitzendbureau

Servicemonteur installaties

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze rol ben je ook letterlijk onderweg en is Nederland je werkplek. Klinkt dit goed? Reageer dan snel.

Als service monteur van koeltechnische installaties ben jij het visite kaartje. Door jouw kennis en kunde help jij het bedrijf verder te innoveren. Je gaat oplossingsgericht te werk met kennis en oog voor detail.
In deze adviserende rol zal je ook klanten instrueren. Tijdig signaleer je toekomstig onderhoud en informeert de klant hierover. Het onderhouden van nieuwbouwinstallaties voor de grootste klanten voer jij zelf tevens uit. Hier komt ook het opstellen van meetrapporten bij kijken en het bijhouden van administratie op correcte wijze. Je bent bereid om samen met je collega's storingsdiensten te draaien.

Over het bedrijf

Omdat jij niet koelbloedig bent pas je goed bij deze opdrachtgever. Je nieuwe opdrachtgever onderscheidt zich op de markt en is tevens een internationale speler in de koeltechniek. Het is een dynamisch bedrijf wat levert en produceert aan verschillende sectoren. Zij investeren in hun werknemers door jou volop de kans te geven om je te blijven ontwikkelen en opleiden. Hierdoor worden er regelmatig (lange) jubilea van medewerkers gevierd!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau