Nouryon

Operator MEB

Details van de functie

Logo Als Operator werken bij de meest moderne, duurzame en veilige chloorfabriek met een goed salaris en leuke collega's? Wij bieden je nu de kans met de uitbreiding binnen onze ploegen!
We zijn op zoek naar nieuw talent om ons team van proces operators te versterken bij het MEB op het Chemiepark, Delfzijl. Je komt te werken binnen een hechte, verantwoordelijke club collega's in de 5-ploegendienst en zorgt met elkaar voor de veiligheid van de fabrieksprocessen. Het werk is afwisselend, zo houd je de processen achter het paneel in de gaten en loop je je rondes buiten om alles goed in de gaten te houden.

Met een opleiding Procestechniek, VAPRO B of Operator C en relevante ervaring kun je belangrijk werk doen bij onze chloorfabriek en een bijdrage leveren aan de verdere optimalisatie van onze processen. Ook met een juist afgeronde AOT opleiding bieden we een mooi leertraject! Kom jij ons versterken als

Operator
Fulltime, Delfzijl
E2400 - E3500 per maand, excl. toeslagen
Je verantwoordelijkheden als Operator bij het MEB
In deze functie zorg je voor goede en veilige processen voor de productie van gevaarlijke, giftige en bijtende stoffen binnen de chloorfabriek. Je signaleert storingen en reageert daar adequaat op om het proces te laten doorlopen en de kwaliteit binnen de fabriek te blijven waarborgen.
• Je bedient het paneel conform de vastgestelde procesparameters, beoordeelt analyseresultaten en zorgt voor het (laten) instellen van de installaties voor een eindproduct dat precies voldoet aan de specificaties.
• Het is verantwoordelijk en serieus werk, dat je niet alleen vanachter het paneel in de controlekamer kunt doen. Je gaat als operator ook het terrein op om de processen langs te lopen en te controleren of wat de instrumenten binnen aangeven ook in het echt precies zo werkt. Je beoordeelt dreigende of actuele technische storingen en onderneemt passende actie vanuit de stelregel: safety first (and second!).
• Ook ondersteun je de onderhouds- en engineeringafdelingen bij het opzetten en uitvoeren van verbeterprojecten en begeleid je als mentor leerlingen, stagiairs en 2e en 3e operators bij het vlekkeloos en veilig uitvoeren van hun taken.

Dit biedt Nouryon jou!
Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen en je komt te werken binnen de 5 ploegen. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeŽn over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.
• Goed salarispakket met een basissalaris tussen de E31.000 en E46.000 per jaar inclusief vakantiegeld, op basis van jouw werkervaring en opleiding en waar mogelijk direct een onbepaalde tijd contract.
• Ploegentoeslag van 28,5% bovenop je salaris
• 23 vakantiedagen
• Vaste eindejaarsuitkering
• Interessante pensioenregeling met een lage eigen bijdrage
• Korting op collectieve ziektekostenverzekeringen
• Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en vakgerichte trainingen

Wat vragen wij?
Om als Operator aan de slag te gaan vragen ook iets van jou. Idealiter heb je reeds ervaring opgedaan bij een (chemisch) productiebedrijf, zowel in de controlekamer als op de fabriek. Maar ook zonder deze ervaring zijn we benieuwd naar je cv en motivatie!

• MBO Procestechniek ,VAPRO B , operator C of AOT met bereidheid tot aanvullende opleiding op het gebied van chemie.
• Je bent een echte teamspeler en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
• Je komt met ideeŽn, je bent risicobewust en gedisciplineerd en altijd op zoek naar mťťr kwaliteit.
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must
• Je hebt bij voorkeur al ervaring met SAP.
MEB Nouryon Delfzijl
Nouryon is de grootste Europese producent van vacuŁmzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. Iedereen gebruikt dagelijks onze industriŽle chemicaliŽn, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen.
Het Membraan Elektrolyse Bedrijf (MEB) in Delfzijl is een belangrijke producent van chloor en natronloog. Wereldwijd is er geen moderner, duurzamer, veiliger en zuiniger chloorfabriek te vinden. Hier wordt pekel met behulp van stroom gescheiden in chloorgas, waterstofgas en natronloog. De toegepaste elektrolysetechniek behoort tot de energie-efficiŽntste ter wereld.

Meer informatie en sollicitatieproces
Ook minder ervaren operators en AOT’ers en HBO Chemisch technologen die net klaar zijn met hun opleiding met de ambitie om Operator te worden zijn ook van harte welkom om te solliciteren en verder in gesprek te gaan om te kijken of er een match is.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Recruiter, telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] . Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.https://www.nouryon.com/vacancies.

Een pre-employmentscreening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing stellen wij niet op prijs.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon