Nouryon

Operator Blending & Loading

Details van de functie

Logo Jij houdt van uitdaging in jouw werk. Je vindt veiligheid belangrijk en je kunt daarbij ook goed het overzicht behouden. Heb je daarnaast je VAPRO B afgerond en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan nog vandaag!

Operator Blending & Loading
Twee-ploegendienst, Rotterdam Botlek
Bruto salaris: 2.500 -3.500 euro per maand (exclusief toeslagen)

Jouw uitdaging als Operator Blending&Loading
Als Operator Blending&Loading draag jij zorg voor de uitvoering van de operationele protocollen gericht op de levering van de producten aan de klant. Hierbij bewaak, borg en realiseer jij optimale verladingsrendementen in de continuļteit onder meer door een consequente dienstoverdracht. De uitdaging in jouw werk zit in het behalen van de tijdsplanning. Doordat de producten op tijd geleverd moeten worden bij onze klanten en jij samen met de productie en planning hier verantwoordelijk voor bent, zit er enige tijdsdruk op.
• Leveren van product conform specificatie, bedrijfsvoorschriften, procedures, richtlijnen en instructies;
• Maken van blends en nemen van monsters, analyseren, interpreteren van resultaten en ondernemen van actie (tijdig ingrijpen/corrigeren) op basis van verkregen uitkomsten.
• Afvullen van producten in de cilinders, waarbij gelet wordt op het werken conform juiste procedures en het aanwezig zijn van de juiste (door de klant gewenste) afsluiters
• Beoordelen van technische storingen en structurele verstoringen en het geven van opdracht voor het verhelpen daarvan.

Rotterdam Botlek MAE (Metal Alkyl Europe)
In de MAE werken zo’n 35 medewerkers die in volcontinudienst aluminiumalkylen en aluminium-alkyl-halogeenverbindingen produceren. Ze worden gebruikt als grondstoffen voor de farmaceutische- en electronica-industrie. Het productieproces is relatief complex en risicovol, waardoor er veiligheidsmaatregelen worden gehanteerd.

Dit kun jij van ons verwachten
Je komt terecht in een team van totaal 5 operators verlading, waarbij je rapporteert aan de Finishing Supervisor. Er is ruimte voor initiatieven, om te leren en uit te proberen. Wij bieden naast de volgende arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de langere termijn:
• Vast contract met twee maanden proeftijd.
• Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 32.700 - 46.000 per jaar;
• Bovenop jouw salaris ontvang jij ook nog extra toeslagen als ploegentoeslag.
• 35 vakantiedagen;
• Vaste eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand;
• Uitstekende pensioenregeling

Heb jij het in huis?
Je bent maandag t/m zaterdag beschikbaar in een twee ploegendienst, waarbij je rouleert tussen de twee shifts. Je bent anticiperend, accuraat en meegaand. Daarnaast heb je bij voorkeur kennis van verladingsactiviteiten en tot slot beschik je over de volgende punten:
• Minimaal een afgeronde VAPRO B opleiding.
• Minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de procesindustrie;
• Heftruckcertificaat is vereist en VOL VCA is een pre.
• Kennis van MS Office is vereist en SAP een pre.
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Operator Blending&Loading?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Recruiter, [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon