Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider nieuwbouw

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie van werkvoorbereider nieuwbouw, ben jij ervoor verantwoordelijk dat alles goed verloopt bij je uitvoerende collega's. Jouw rol is afwisselend en belangrijk, omdat de voortgang van de projecten in jouw handen ligt! Je opereert zowel op kantoor als op de werkvloer.

Je co÷rdineert en adviseert je collega's van de afdeling calculatie en uitvoering, zodat de planning wordt behaald, het juiste aantal medewerkers ingezet wordt op jouw projecten en je collega's over de juiste materialen beschikken. Daarnaast voer je administratieve werkzaamheden uit, zoals het wijzigen van contracten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een vooraanstaand bedrijf in de regio als het om daken gaat. Kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel bij het bedrijf. Ze leveren de beste mensen en de beste materialen, zodat de beste service geboden wordt. Het bedrijf doet aan renovatie en nieuwbouw van platte daken, hellende daken en lood en zink. Het bedrijf is de specialist in onderhoud en beheer van daken. Bij eventuele storingen, gaat het bedrijf ten actie. In het bedrijf is er een storingsdienst. Het is een mooi en gezond bedrijf om voor te werken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau