Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman spuiterij

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat aan de slag als meewerkend voorman in de spuiterij. Je hebt ervaring als meewerkend voorman en hebt eerder gewerkt met metaal- en staalconstructies. Je gaat de constructies voorzien van meerdere verflagen in de spuitcabine. De spuitcabine is een aparte werkplek, jij zorgt ervoor dat de cabine schoon blijft en gereed is voor het spuiten van nieuwe onderdelen. Je gaat aan de slag met grote en zware materialen maar dit is voor jou geen probleem omdat je fysiek werk leuk vindt. Het gaat in deze fulltime functie om dagdiensten van maandag t/m vrijdag en in het weekend ben je vrij.

Staat verfkwaliteit hoog in het vaandel bij jou en wil jij een bijdrage leveren aan het realiseren van hoogwaardige staalconstructies? Solliciteer dan direct!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is opgericht in 2001 in Nederland. Momenteel zijn zij gevestigd in de haven van Rotterdam. Dagelijks zetten zo?n 50 medewerkers zich in om de klanten van dienst te zijn. Van constructies, (water) transport tot aan installaties en demobilisatie. Het bedrijf is actief in de offshore (wind) onshore, olie & gas, zwaar hijswerk, kraanbouw en baggerindustrie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau