Luba Uitzendbureau

Heftruckchauffeur

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Bleiswijk
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Betrouwbaarheid, kwaliteit en kennis zijn heel belangrijk voor dit bedrijf. Het bedrijf maakt gordijnen op maat voor het hoog segment, dus afnemers die graag gordijnen willen van de beste kwaliteit. Binnen het team werken mensen die van doorwerken houden, echte aanpakkers.

Jij bent een enthousiasteling die liever niet stil zit. Je steekt je handen uit de mouwen en wil vooral aanpakken! Je gaat werken in een magazijn van een gordijnengroothandel. Stel je voor dat grote rollen met gordijnstof binnen komen. Jij gaat met behulp van hef- en reachtruck met hoogwerker de rollen in de juiste stellingen leggen. De rollen kunnen van 2 tot 5 meter breed zijn en zijn zwaar! Je hebt geen problemen met fysiek zwaar werk want je hebt hier echt spierballen voor nodig.

Jouw werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit orderpicken op de heftruck. In het magazijn zijn stofsnijders bestellingen aan het verwerken. Hiervoor orderpick jij de juiste rollen stof uit de stellingen en zorg je dat de bestellingen op de juiste plek komen. Verder zorg je voor orde en netheid in het magazijn. Kortom, jij bent als magazijnmedewerker heel allround! Het is een heel afwisselende baan waarin je de kans krijgt om jezelf allround te ontwikkelen.

Over het bedrijf

Jouw werkgever is een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen, gespecialiseerd in de productie en verkoop van raamdecoratie.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau