Luba Uitzendbureau

Egaliseerder

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Werkendam
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Werk jij graag met je handen en is het uitvoeren van vakwerk aan jou besteed? Voor egaliseerders zonder n met ervaring hebben wij plek!

Als leerling egaliseerder ga je samen met het team aan de slag om vloeibare vloeren te leggen bij o.a. scholen, winkels en zorginstellingen. Je komt op de leukste plekken door heel Nederland. Jouw taak is om jouw collega te assisteren met voorbereiden, het storten van de vloer en het gladstrijken hiervan. Door jouw nauwkeurige werkwijze en goede tips van je collega creer je de mooiste vloeren! Je krijgt alle tijd en ruimte om het vak te leren en jouw collega's zorgen er voor dat je over de juiste kennis en vaardigheden komt te beschikken.

Heb je al ervaring met egaliseren? Dan kan je direct aan de slag bij jouw nieuwe collega's!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is specialist in het aanleggen van vloeren. Hierbij moet je denken aan vloeibare vloeren en verschillende soorten vloerbedekking. Jij zult voornamelijk met vloeibare vloeren te maken krijgen. Je krijgt er ongeveer 15 nieuwe collega's bij en door groei zal dit de komende jaren alleen maar groeien. De werksfeer is erg ontspannen, er wordt kwaliteit geleverd maar er is ook ruimte voor humor.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau