Luba Uitzendbureau

Monteur kozijnen

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Bergschenhoek
25 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een fulltime baan als kozijnmonteur bij dit leuke bedrijf in Bergschenhoek. Jouw technisch inzicht komt goed van pas in deze functie omdat jij verantwoordelijk bent voor het monteren van kozijnen en alles daar omheen!

Je werkt bij een bedrijf wat is gespecialiseerd in kozijnen, zonwering en overkappingen. De showroom, het kantoor en de opslag vind je in één pand in Bergschenhoek. Als allround timmerman beschik je over de nodige vakkennis. Binnen deze functie verricht je zelfstandig alle veel voorkomende timmerwerkzaamheden.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 16:00 uur. In drukke tijden vind je het niet erg om extra te werken.
  • Je gaat samen met de monteur dagelijks op pad naar diverse opdrachtgevers, zowel particulier als bedrijven
  • Je vervangt en plaatst verschillende kozijnen en assisteert bij de montage, maar helpt ook bij opruim- en schoonmaakwerkzaamheden

Het bedrijf is gevestigd in Bergschenhoek en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto, brommer en fiets. Er is parkeergelegenheid bij het bedrijf en je fiets kun je kwijt in de fietsenstalling.

Over het bedrijf

Dit is een bedrijf is gespecialiseerd in kozijnen, zonwering & serres. Deze opdrachtgever heeft een showroom, kantoor en opslag in één pand welke is gevestigd in Bergschenhoek. Ze leveren het gehele assortiment van kozijnen, zonwering en serres voor particulieren, evenals bedrijven en aannemers. Alles wordt op maat gemaakt en gemonteerd door eigen monteurs.

Loyaliteit, behulpzaamheid en elkaar steunen is zeer belangrijk in dit bedrijf. Ook de eigenaren dragen daar aan bij, ze zijn erg betrokken en werken mee in het proces. De sfeer tussen de monteurs onderling is erg goed. Gedurende de dag staan zij veel met elkaar in contact en heeft er iemand hulp nodig, dan staan de anderen meteen klaar! Om ook met de rest van je collega?s een goede band te krijgen worden er regelmatig teamuitjes georganiseerd in de vorm van een BBQ of een etentje. Kortom, een leuke baan binnen een gezellig team!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau