Luba Uitzendbureau

Leerling bouwmedewerker beton

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Nootdorp
19 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Woon jij in omgeving Pijnacker-Nootdorp en wil jij je steentje bijdragen? Voor een leuk bedrijf in de betonreparatie zijn wij op zoek naar een leerling. Onze ideale kandidaat heeft al wat ervaring in deze sector, zoals bouwhulp of gevelreiniger. Maar ook als je dit niet hebt ben je welkom, jouw motivatie om voor deze functie in aanmerking te komen is net zo belangrijk.

Jouw werkdag: om 06:00 uur ben jij op de zaak. Met je 12 andere collega's neem je de dag door. Om 06:30 uur ga je met twee collega's naar de klus die jou begeleiden. Dit ga je leren:
  • Betonreparatie van gebouwen en bruggen
  • Herstellen van betonrot
  • Reinigen en beschermen van beton, zoals gevelreinigen
  • Het aanleggen van balkonvloeren of parkeerdekken met Triflex
  • Het afwerken van het beton met schilderwerk

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever, gespecialiseerd in alles rondom betononderhoud en betonreparatie is gevestigd in Nootdorp. Het is een klein en persoonlijk bedrijf, waar 12 medewerkers werken in de buitendienst en 4 medewerkers op kantoor. Het werkgebied is voornamelijk in de omgeving van Zuid-Holland.

Het bedrijf doet vooral opdrachten voor particulieren en in de renovatie. Daarnaast doen zij ook veel opdrachten voor woningcorporaties zoals appartementen complexen die gerenoveerd dienen te worden. Een enkele keer komt het voor dat ze in de nieuwbouw of op de bouwplaats opereren.

Doordat het een klein team is, weet iedereen wat ze aan elkaar hebben en kunnen ze echt op elkaar bouwen! We zoeken daarom iemand die zich helemaal kan vinden in deze mentaliteit.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau