Luba Uitzendbureau

Storingsmonteur technische dienst

Details van de functie

Logo Over de functie

De afdeling Technische Dienst is bij jouw nieuwe werkgever van groots belang. Jij zorgt namelijk samen met het hele technische team ervoor dat de machines blijven draaien en er dagelijks vleesproducten kunnen worden gemaakt. Je bent als storingsmonteur verantwoordelijk voor:
  • Het (preventief) onderhouden van de productiemachines
  • Het repareren van de productiemachines.
  • Ad hoc storing oplossen
  • Plaat-, constructie- en leidingwerk
  • Werken met het onderhoudspakket Ultimo

Dit is een functie waarbinnen je jezelf uiteindelijk kan ontwikkelen naar coördinator van de technische dienst op één van de locaties. Dit betekent dat je volop meewerkt in de technische dienst en samenwerkt met een medewerker. Als coördinator organiseer en plan je het technische werk op de locatie en heb je contact met de andere locaties en externe technische partijen. Het is dus geen leidinggevende functie, want er staat nog een hoofd technische dienst boven je.

Het kan voorkomen dat jij een storingsdienst in de nacht draait en je 's nachts klaar moet staan om storingen op te lossen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een zelfstandig familiebedrijf met activiteiten in de vleeswarenproductie. Door jarenlange ervaring en kennis heeft dit bedrijf een sterke en betrouwbare positie verworven. Vanuit verschillende productielocaties vervaardigen zij dagelijks hun smaakvolle producten, te weten worst, maaltijdcomponenten en vleeswaren. Zij maken hun producten voornamelijk voor de Nederlandse markt en ze leveren aan alle grote supermarkt ketens.

Het technische team bestaat uit 4 medewerkers, die direct aangestuurd worden door de plantmanager. Samen met dit vaste team werk je nauw samen om het machinepark op de 3 productielocaties optimaal te laten functioneren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau