Polvo b.v.

Balie- en magazijnmedewerker in opleiding (BBL)

 • BBL-plek
MBO
 • Noord-Brabant
Uden
2 februari 2021
31 maart 2021

Details van de functie

Logo Balie- en magazijnmedewerker in opleiding (BBL) Standplaats Hendriks Uden

‘’Ben jij op zoek naar een uitdagende organisatie waar jij jouw commercieel gerichte BBL-opleiding kan volgen? Wil jij alles leren over ons ruime en diepe assortiment van onder andere hang- en sluitwerk en ijzerwaren? Lees dan snel verder!’’

Wat ga je doen?
Als balie- en magazijnmedewerker in opleiding (BBL) ga je gedurende de eerste periode bij Hendriks in het magazijn van onze vestiging in Uden diverse werkzaamheden verrichten. Zoals het verwerken van de binnenkomende goederen. Je controleert of de levering compleet is, en of er geen beschadigde goederen geleverd zijn.. Daarnaast zorg je dat de binnengekomen goederen op de juiste plaats binnen het magazijn komen te liggen.
Tijdens het traject ga je gedurende jouw opleiding ook alles leren wat te maken heeft met verkopen, productpresentaties maken, winkelinrichting, klantcontact, ga zo maar door. Door de werkzaamheden in het magazijn doe je kennis op van ons assortiment, en weet je al snel waar de producten zich binnen de vestiging bevinden. Op deze manier kun je met de klant meedenken tijdens zijn of haar zoektocht naar het juiste product.
Naar mate je meer kennis krijgt van ons assortiment, ga je ook steeds meer verkoopwerkzaamheden verrichten. Dit is afhankelijk van jouw inzet, motivatie en voortgang met betrekking tot het opdoen van kennis.

Een greep uit je taken pakket:
 • Je leert het beheren van het magazijn, en het verwerken van binnenkomende en uitgaande goederen.
 • Je leert om passende acties te bedenken om bepaalde artikelen tijdelijk te promoten in de vestiging.
 • Je leert hoe je de voorraad in de vestiging beheert en zorgt dat de schappen gevuld blijven.

Wij bieden:
Een gezellig team waarin jij de kans krijgt jezelf nog verder te ontwikkelen en ideeën in te brengen. We zijn een informele maar ook serieuze organisatie die open staat voor jong talent. In de functie als balie- en magazijnmedewerker in opleiding bieden wij jou de kans om kennis op te doen van ons ruime assortiment gereedschap, hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bevestigingsmateriaal, bedrijfskleding en ga zo maar door! Binnen de vestiging in Uden hebben jouw aanstaande collega’s veel kennis van ons assortiment, alsmede het adviseren en verkopen hiervan. Jouw aanstaande collega’s staan dan ook klaar om jou alles te leren! Verder bieden wij:
 • Een salaris conform de cao Technische Groothandel.
 • Alle mogelijkheden om jou te ondersteunen gedurende jouw opleiding.
 • Prima arbeidsvoorwaarden, zoals personeelskorting op ons gehele assortiment, een fietsplan, een collectieve zorgverzekering via CZ en een nabestaandenuitkering. En ook kun je 100 leerzame trainingen volgen via Goodhabitz!
 • Afwisselende werkzaamheden in een klein team. Daarnaast hebben wij reguliere werktijden, waardoor je op tijd weer thuis bent. En je hoeft geen koopavonden te werken.
 • Doorgroeimogelijkheden naar een volwaardig functie als baliemedewerker/ commercieel medewerker.

Over jou
 • Je bent communicatief sterk en sociaal. Verder herken jij jezelf in de volgende uitspraken:
 • Je vindt het leuk om kennis op te doen van gereedschappen, hang- en sluitwerk, machines, persoonlijke beschermingsmiddelen en om deze artikelen te verkopen en adviseren aan je klant.
 • Je bent graag in contact met mensen. Je stapt gerust op een klant af om een praatje te maken en een passend advies te geven.
 • Je volgt een mbo-opleiding als verkoper (niveau 2), commercieel medewerker (niveau 3) of verkoopspecialist (niveau 3). Mocht je een andere commercieel gerichte opleiding volgen, dan kijken we ook graag naar de mogelijkheden.

Over Hendriks (Onderdeel van Polvo BV)
Piet Hendriks begon ruim 60 jaar geleden de zaak aan de Sint Janstraat in Uden. Zijn zoon Paul nam het van hem over en hij bouwde later een nieuwe grote winkel aan de Liessentstraat in Uden. In 2016, dus vrij recent, nam Polvo Hendriks voor bouw & industrie, met vestigingen in Uden en Best, over. Hendriks blijft onder eigen naam en in dezelfde structuur actief in hun regio.
Hendriks is een begrip in de regio Uden. Het is behalve een groothandel in materialen voor bouw en industrie bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het maken van elektronische autosleutels. Een ander specialisme is de verkoop van gas en alle aanverwante artikelen
Hendriks is onderdeel van Polvo, een bv van een 14-tal gerenommeerde ijzerwarenvakhandels met 52 vestigingen door heel Nederland.

Heb je interesse?
Reageer dan op deze vacature en stuur je CV en licht in een motivatiebrief toe waarom jij dé geschikte balie- en magazijnmedewerker in opleiding (BBL) bent voor onze vestiging Hendriks Uden! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pascal van Valen. Bel of stuur gerust een berichtje via WhatsApp naar [klik hier voor het telefoonnummer] .

Alle sollicitaties zullen met de uiterste vertrouwelijkheid in behandeling worden genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Pascal van Valen
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Polvo b.v. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.