Vermaat Servicekantoor BV

Winkelmanager - AH to Go Schiphol The Base

Details van de functie

Logo Hey ondernemer! Proeven van het ondernemerschap? Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière of aan een nieuwe uitdaging én heb jij altijd al je 'eigen' toko willen runnen? Dit is je kans! Voor deze AH To Go locatie in de regio Amsterdam zijn we op zoek naar een winkelmanager. Jij zorgt er voor dat alles op rolletjes verloopt. Laat jij jouw recept aan ons zien?

werkplek

Bij Vermaat hebben wij ook een aantal AH to go?s. Deze AH is gelegen in het kantoorgebouw The Base, op Schiphol. Bij deze hippe locatie hebben wij veel vaste gasten van onder andere Heineken, Microsoft en grote uitzendbureaus. Deze winkel is cashless, dit betekent dat er alleen zelfscankassa?s zijn. We zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

team

We hebben een gezellig team van drie allround medewerkers, een coördinator en een winkelmanager die het team aanstuurt. Door de dag heen houden wij ons bezig met het afbakken van broodjes en koeken, het aanvullen van de vakken en het controleren van de kassa?s. Ons gezamenlijke doel is om de gasten een gastvrij gevoel te geven, ook al zijn ze maar eventjes in de winkel.

wistjedat

Wist je dat deze winkel echt gericht is op maximale service? Deze locatie bevat namelijk ook een stomerijservice, pin automaat en bol.com ophaalpunt.

AHtoGo

Bij AH to Go maken we good food to go voor iedereen bereikbaar. Dat doen we vol enthousiasme. Dag in, dag uit. Je past perfect in ons team als je van foodtrends en klanten houdt en als je vindt dat lekker en gezond eten bereikbaar moet zijn. Het kan namelijk altijd beter. Daarom volgen we de laatste trends op het gebied van eten en drinken. Zo maken we onze winkels succesvoller.Jouw functie als supermarktmanager

100% verantwoordelijk zijn voor jouw AH to go locatie met een sterk winkelteam? Dat ben jij in deze functie! Je bouwt aan je team, zorgt voor de ontwikkeling van de medewerkers en steekt waar nodig zelf ook natuurlijk de handen uit de mouwen. De combinatie tussen aansturen, meehelpen, zichtbaar zijn op de werkvloer en verantwoordelijk zijn op commercieel en financieel vlak; daar word jij blij van. Je bent wat dat betreft een echte allrounder die besluiten durft te nemen. Je voelt je echt ondernemer, maar dan met iets meer zekerheid

Jouw ingrediënten

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau (voorkeur HHS of Detailhandel) met hebt al enige ervaring in een professionele horeca/retailomgeving in een eindverantwoordelijke rol.
  • De wereld van retail kent geen geheimen voor jou.
  • Inspirerend leidinggeven zit in jouw natuur; je weet het beste in mensen naar boven te halen.
  • Communicatief vaardig, representatief en een open houding; zo zou jij jezelf omschrijven.

Jouw pakket

Uren per week:
32
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV