Consolid

Internationaal vrachtwagenchauffeur in Beesd

Details van de functie

Logo Als vrachtwagenchauffeur heb je natuurlijk sowieso een verantwoordelijke functie. Jij zorgt ervoor dat jouw lading in goede conditie en op tijd geleverd wordt bij je klanten. Alleen bij deze functie zijn je klanten niet standaard om de hoek gevestigd. Je rijd namelijk wekelijks zo'n 3000 kilometer door onder andere het prachtige Zwarte Woud om jouw klanten in bijvoorbeeld Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk te bevoorraden.

Jouw werkweek start maandag in de nacht of vroeg in de ochtend waarbij je zowel in Geldermalsen als Rotterdam een deel van je lading op gaat halen. Door jouw ervaring als chauffeur weet jij als geen ander hoe je je lading zo efficiŽnt mogelijk mee kunt nemen, dus zelf steek je ook even je handen uit de mouwen bij het ophalen hiervan. Als alles binnen is begin je aan je mooie rit en bepaal je zelf je ritme van die week. Want jij weet natuurlijk precies op welke plekken je onderweg goed kunt overnachten. Dit doe je in je wagen maar dat vind je geen probleem, je hebt tenslotte een heerlijk bedje, een koelkast en een magnetron in je cabine dus van alle gemakken voorzien.

Onderweg lever je goederen af, veelal stukgoed op pallets maar ook wat groter materiaal als staalrollen en buizen, en neem je ook weer goederen mee terug naar Nederland waar je meestal op vrijdagmiddag/avond en soms op zaterdagochtend weer terug bent. Deze vacature vergt dus een hoge mate van verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Jij zorgt voor je lading en daarnaast controleer en onderhoud je het transportmaterieel. Kortom een uitdagende functie waar je lekker veel uren kunt maken!

Functie-eisen
Natuurlijk ben jij als chauffeur in het bezit van een CE-rijbewijs met geldige code 95 en bestuurderskaart;
Ben je ook in het bezit van je ADR dan is dat helemaal mooi. Maar heb je dit nog niet dan kunnen wij je daar uiteraard mee helpen die te halen;
Je hebt een aantal jaren ervaring als internationaal chauffeur en weet dus precies waar je aan begint;
En als allround vrachtwagenchauffeur ben je representatief, flexibel, klantgericht en zeer zelfstandig;
Naast de Nederlandse taal beheers je bij voorkeur ook wat Engels en Duits zodat je goed kunt communiceren onderweg;
En tenslotte kan je een VOG overleggen.

Arbeidsvoorwaarden
Een goed salaris in de D schaal van de TLN/BGV cao;
25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week en 8,33% vakantiegeld;
Een fulltime baan als internationaal chauffeur;
Goede reiskostenvergoeding;
Opleidingsmogelijkheden (Code 95, LZV, ADR, etc.);
Goede begeleiding;
Een uitstekende werksfeer in een klein en hecht team.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid