DMG

Bijbaan medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Verkopen, maar dan vanuit je stoel op ons hoofdkantoor van sanitair in Waalwijk. Het kan in deze functie! Jij adviseert onze webshop klanten en gaat er natuurlijk voor om dé deal te sluiten. Dit is een bijbaan vacature voor 4 tot 20 uur per week.

Met jouw commerciële vaardigheden adviseer jij, als medewerker binnendienst, de klant zowel telefonisch als online!

DMG, een huis vol mogelijkheden. Verkopen, maar dan vanuit je stoel en naast je studie als bijbaan. Het kan bij ons! Jij adviseert onze webshop klanten en gaat er natuurlijk voor om dé deal te sluiten.

Jij benut als klantgerichte medewerker binnendienst elke kans die je ziet door:

 • de webshopklant goed te adviseren, telefonisch en via de chat.
 • een deal te sluiten.
 • de order in te voeren en de bestelling te plaatsen zodat de klant het sanitair snel ontvangt en natuurlijk een goede review op onze site achterlaat.

Vanuit ons hoofdkantoor in Waalwijk werkt dit team met 12 collega’s er hard aan om samen de verkoopdoelen te behalen. De werksfeer is erg goed. Of zoals Frank, teamleider, dit omschrijft: “Je bent echt een team, je bokst het samen voor elkaar.”

Onze medewerkers maken het verschil. En daarom krijg je van ons:

 • een prima salaris, passend bij je kennis en ervaring.
 • een reiskostenvergoeding (vanaf 10 km, met een maximum van €214 netto per maand).
 • een ‘bedankje’ van €650 bruto, bij het aandragen van een nieuwe collega.
 • volop doorgroeimogelijkheden binnen ons hele bedrijf, ook voor ná je studie!
 • korting op concerten en op fitness.
 • personeelskortingen in al onze winkels.

Wij zijn Mandemakers. En wie ben jij? Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de bijbaan vacature commercieel medewerker binnendienst Saniweb? Neem bijvoorbeeld jouw klantgerichtheid en jouw inlevingsvermogen. Ook heb je in huis:

 • beschikbaarheid om minimaal 1 avond in de week tot 22.00u (tussen ma t/m do) te werken of een dagdeel in het weekend. In de vakanties heb je de mogelijkheid om extra te werken.
 • je volgt een opleiding richting de commercie zoals commerciële economie of small business en retail management. Of niet, maar bent wel commercieel en op zoek naar een bijbaan.

Ben jij Mandemakers?

Laat van je horen en solliciteer! Vragen? Neem dan contact op met Ellen van Dijk via WhatsApp of mobiel [klik hier voor het telefoonnummer] .

Tijdens deze tijd gaat alles net even anders. De gezondheid en veiligheid van onze sollicitanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Mocht je worden uitgenodigd dan maken wij graag kennis met je in een (online) sollicitatiegesprek. Hierin volgen wij altijd de richtlijnen van het RIVM. We hopen je snel te spreken!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DMG