Vermaat Servicekantoor BV

Algemeen medewerker - internationaal Tech bedrijf Eemshaven

Details van de functie

Logo Hey alleskunner! Wil jij aan de slag bij een tof internationaal bedrijf? Kom ons enthousiaste team voor 40 per week ondersteunen. Jij draait je hand niet om voor fysiek zwaar werk. Afwisseling in deze baan is gegarandeerd, jij bent namelijk verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verschillende horecapunten en springt in de spits bij om de afwas weg te werken. Al zin om te starten?

werkplek

Op het verste puntje van Nederland in Eemshaven vind je het datacenter van dit internationale bedrijf. Het bedrijf zorgt ervoor dat vele mensen hun werk goed kunnen blijven doen. Op deze zwaarbewaakte locatie werken 250 medewerkers die wij ontzorgen met een ontbijt, internationale lunch en afternoon bite. Je werkt in het restaurant en de diverse micro-kitchens.

team

Het team bestaat uit 12 loyale en gedreven collega?s met een passie voor het horecavak. Ook maak je onderdeel uit van een groot internationaal Food team die gasten verzorgt over de hele wereld. Je werkt met de beste innovatieve producten en er wordt veel van jou verwacht. In dit zwaar bewaakte pand zorgen wij voor hoogstaande gastvrijheid.

wistjedat

Wist je dat we op deze locatie niet kunnen terugvallen op een uitzendbureau? Als één van je collega?s zich ?s ochtends ziek meldt, lopen we allemaal een stukje harder. Als dat geen teamspirit is!

OSP

Werk je op een OSP locatie, dan lever je een duurzame bijdrage in de wereld van eten en drinken. Hier hebben we namelijk groene concepten. We koken veel meer vegetarisch en met biologische producten. Nog een paar leuke extraatjes aan werken in de bedrijfshoreca: je werkt tijdens kantoortijden, in een vast team en hebt veel contact met vaste gasten.

Jouw collega over werken in de bedrijfshorecaJouw werkdag als algemeen medewerker

?Goedemorgen!? Je bent met het goede been uit bed gestapt en hebt zin om te knallen! Het wordt weer een afwisselende dag met diverse werkzaamheden. Met jouw vrolijke, opgeruimde en gastvrije aanwezigheid zorg je ervoor dat alle magazijnen van de pantry?s zijn aangevuld. Om 10.00 uur komen de leveranciers met de bestelde spullen. Deze worden afgeleverd op een centraal punt van het terrein, dus dat wordt een wandelingetje en even een frisse neus halen. Nadat jij alle goederen verdeeld hebt over de verschillende panden staat de spits weer voor de deur. Tijd om je collega te gaan helpen in de spoelkeuken. In de middag doe je nog een rondje langs alle pantry?s en zorg je ervoor dat alles keurig afgesloten wordt. Zo, dat was een geslaagde dag. Je hebt ook nog eens paar complimenten gekregen voor je harde werken, held!

Jouw ingrediënten

  • Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
  • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je. Hard rennen zie je als een voordeel; scheelt je weer een avondje sporten!
  • Jij zet altijd net dat extra stapje. Vooral wat gastvrijheid en service betreft.
  • Vaste gasten, vast team en vaste werk-/kantoortijden; werken in de bedrijfshoreca is helemaal jouw ding.
  • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.

Jouw pakket

Uren per week:
40
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV