Vermaat Servicekantoor BV

Category manager convenience & non-food

Details van de functie

Logo Hey category manager! Wil jij aan de slag bij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland op een innovatieve en creatieve afdeling? Dan val jij met je neus in de boter! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de categorievisie van DAY, ons convenience label in de ziekenhuizen. Ook ga je aan de slag met de categorieplannen van non-food in de ziekenhuizen. Dat smaakt toch naar meer?

afdeling

Op de F&B afdeling van Vermaat draait het om de optimalisatie van het assortiment en rendement, waarbij de klantbeleving centraal staat. Elke locatie is maatwerk; van puur formulemanagement is geen sprake, maar we passen wel dezelfde technieken toe.

team

De afdeling met de meeste Foodies, dat begrijp je. Onze afdeling formulemanagement bestaat uit onze F&B innovation manager Claire en formulemanagers Jan Willem en Nicole. Je werkt daarnaast ook heel veel samen met onze collega's van de afdelingen inkoop, brand management en operatie voor de uitvoering. Lekker divers dus!

wistjedat

Wist je dat de Food Vison van Vermaat onze gasten en opdrachtgevers helpt om een positieve impact te maken? Door op onze locaties dagelijks gerichte verbeteringen toe te passen, kunnen we een steeds gezonder, duurzamer en socialer horecabedrijf zijn.

servicekantoor

Met jouw passie kun je hier iets betekenen voor onze horecalocaties en -collega?s door het hele land. Ons Servicekantoor staat in IJsselstein. Met zo?n 180 collega?s werken we hier samen om ons bedrijf van zo'n 3.000 medewerkers verspreid over ruim 350 - 400 locaties te ondersteunen. Werken op het Servicekantoor betekent werken bij een groeiend, professioneel en persoonlijk bedrijf.

Goed om te wetenJouw functie

Als category manager rol werk je aan twee integrale categorietrajecten bestaande uit een analyse-pack, concept-/verbeterplan en implementatieplan. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en implementatie van de categorieplannen van ons convenience label DAY. Anderszijds bepaal jij, op basis van kwalitatieve ? en kwantitatieve data, de categorievisie voor non-food in de ziekenhuizen.
  • Je voert analyses uit in de breedte en diepte ter ondersteuning van de te ontwikkelen strategie. Klantbehoeftes breng je o.a. in kaart en je vertaalt ze ook naar verbetervoorstellen. En het implementeren hiervan? Dat doe je ook. Hetzelfde geldt voor de trends, ontwikkelingen en groeikansen in de markt.

In deze veelzijdige rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor het opstellen van de categorievisie (in samenspraak met inkoop), je vertaalt deze ook richting de gehele organisatie (o.a. Formulemanagement, Marketing, Sales en Operatie). Jij staat aan het roer als projectmanager!

Jouw ingrediënten

Met jouw ondernemende en overtuigende geest zorg jij aan de hand van het principe ?testen, leren en verbeteren? naar optimale conversie voor zowel de category als Vermaat. Jij bent een volwaardige sparringpartner voor ons management en weet met jouw professionele kijk op hospitality alle betrokken partijen voor je te winnen. Meerdere ballen (lees: projecten) tegelijkertijd in de lucht houden? Geen probleem voor jou! Daarnaast heb je:
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding en minimaal 3 tot 5 jaar vergelijkbare (retail) werkvaring. Je bent een professional in jouw vakgebied, geen groentje meer en toe aan de volgende stap in jouw carrière.
  • Liefde voor eten & drinken!
  • Hospitality bloed: je kan dit als geen ander commercieel vertalen en brengt jouw visie graag over.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en een goede beheersing van het Microsoft Office pakket.
  • Een rijbewijs.

Jouw pakket

Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 3.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

Uren per week:
32 - 40
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV