Dichterbij

AVG arts voor Dichterbij gezocht

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
 • Vast contract
MBO
 • Limburg
Gennep
12 februari 2021
1 april 2021

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?
Ben jij die enthousiaste AVG Arts die specialistische medische zorg wil leveren aan licht verstandelijk beperkte cliŽnten met een gedrags- en/of psychiatrische stoornis, ernstig meervoudig beperkte en ouder wordende cliŽnten? Graag komen wij met jou in contact als je AVG arts bent maar ook als jij specialist ouderengeneeskunde, kinderarts, huisarts of specialist bent met affiniteit voor mensen met een verstandelijke beperking.

Als AVG arts werk je in een enthousiast team met collega AVG Artsen. Daarnaast werk je nauw samen met AVG artsen in opleiding, psychiaters, huisartsen en praktijkverpleegkundigen. Samen werk je aan de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep is divers: je levert specialistische medische zorg aan licht verstandelijk beperkte cliŽnten met een gedrags- en/of psychiatrische stoornis, ernstig meervoudig beperkte en ouder wordende cliŽnten.

Je draait eens in de vijf weken mee in de telefonische bereikbaarheidsdienst in het weekend. Het werk bestaat uit een combinatie van onderzoek, diagnostiek en behandeling. Ben je geÔnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek ? Bij Dichterbij krijg je de ruimte om hierin actief mee te denken en inbreng te geven.

Zo werken wij
ĎAls je het mij vraagtÖí Zo werken we samen met onze cliŽnten, dit is onze grondhouding, ons DNA. Wat dit betekent? Grote en kleine wensen. De wensen van onze cliŽnten geven aan wat zij belangrijk vinden in het leven. Bijvoorbeeld over wonen, werken of vrije tijd. 'Als je het mij vraagtí is onze manier om hen en hun talenten te leren kennen. Het is ons vak om erachter te komen wat zij willen. We beloven hen dat we kijken naar hun mogelijkheden. Zo kunnen we hen nog beter helpen met een fijn leven.

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliŽnten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagtí. Ontdek onze werkwijze via www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliŽnten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?
Dichterbij werkt multidisciplinair en is een dynamische organisatie waar zowel vakinhoudelijk als organisatorisch voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Bij Dichterbij dagen we ieder mens uit. Onze bewoners met een verstandelijke beperking, de deelnemers van de dagbesteding ťn onze medewerkers.

Onze kernwaarden zijn: Open, Betrokken, Professioneel en Samen en die verankeren we in onze cultuur en mensen.

Bij Dichterbij kunnen mensen met een verstandelijke beperking rekenen op de zorg en begeleiding die zij nodig hebben. We zeggen geen nee tegen cliŽnten. Heeft iemand een WLZ VG indicatie dan zijn ze welkom. De zorg organiseren we rondom de zorgvraag. Bij Dichterbij staat het belang van de cliŽnt centraal. We doen dit voor kinderen, (jong)volwassenen en ouderen.

Waar ga je dat doen?
In overleg bekijken we samen welke locatie dit gaan zijn. Dit kan zijn vanuit Gennep, Velp of Oostrum. De locatie in Oostrum is ťťn van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra in Nederland, met ook een forensische afdeling.

Dit ben jij
 • Je bent een vakinhoudelijk specialist, een (bijna) geregistreerde AVG of hebt ervaring binnen dit vakgebied
 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Je zet het belang van cliŽnten op de eerste plaats en werkt goed samen in multidisciplinair verband
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen, daadkracht, resultaatgerichtheid en overtuigingskracht

Dit krijg je ervoor terug
Zoals gezegd: Bij Dichterbij dagen we ieder mens uit. Maar wat betekent dit voor jou? We gaan graag met jou in gesprek waar jouw uitdaging ligt. We helpen je bij het onderzoeken van je mogelijkheden en het (door)ontwikkelen van jouw talenten.

 • Wij bieden je een boeiende positie met een vast dienstverband voor 36 uur, minder uren zijn natuurlijk ook bespreekbaar
 • Als je interesse hebt in wetenschappelijk onderzoek, dan krijg je hiervoor 8 uur per week vrijstelling
 • Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 75 met een minimum van Ä 5.034 bruto per maand en een maximum van Ä 7.741,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Hierbij ontvang je tevens een arbeidsmarktkraptetoeslag van - - - 10% en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een vaste eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag
 • Bovenal bieden we je gelukkige cliŽnten en daar draag jij aan bij!

Meer weten? Of solliciteren?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met een van de AVG-artsen van Dichterbij via telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] . Ook zijn de collegaís per mail bereikbaar; Tonny Coppus, [stuur een e-mail], Suzanne Duffels, [stuur een e-mail], Ilona Claassen, [stuur een e-mail], Gert de Leijer, [stuur een e-mail] (Gert de Leijer is ook bereikbaar via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .
Je kunt ook bellen of mailen met Anuschka van Creij manager van Expertise [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Dichterbij
Contactpersoon:
T.a.v. Wervingsbureau
E-mailadres: