CP Heat Exchanger Technologies B.V.

Monteur Platenkoelers, Warmtewisselaars in de scheepvaart - leerling ook welkom

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Stageplaats
 • BBL-plek
MBO
 • Zuid-Holland
Schiedam, Rotterdam
15 februari 2021
12 maart 2021

Details van de functie

Logo Ben jij gek op techniek en heb je feeling met de industrie en scheepvaart? Dan zoeken we jou!

Monteur Warmtewisselaars, Platenkoelers - Leerling Monteur ook welkom

Spreekt een allround functie binnen de scheepvaart jou aan? Binnen de functie van Monteur Warmtewisselaars ga jij zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag om uitdagende technische werkzaamheden uit te voeren. Je werkt ernaar toe dat je alles weet van de verschillende wisselaars, en op termijn heb je aan een paar vragen al genoeg om te beoordelen wat moet gebeuren. Veel van je werk, gebeurt aan boord van de schepen. Je bent daarom ons visitekaartje en je sluit de klus pas af, als de klant tevreden is en de wisselaar klaar voor gebruik.

We moedigen je aan om even onze website te checken en te zien wat voor mooi werk wij doen, website cp-heat.nl

Hoe kan je dag eruit zien:
Na een bak koffie op de locatie Schiedam, ga je samen met een collega met onze pick-up langs bij één van onze klanten. Vandaag is dat een containerschip in de Rotterdamse haven. Na de kennismaking met de machinist en het helder krijgen van de issues aan boord met de koeler, start je met het demonteren van een luchtkoeler. Hierna wordt de koeler op de pick-up gezet, eventueel met wal assistentie. Je rijdt door naar onze locatie Schiedam om hier visueel in kaart te brengen wat er aan de hand is met de koeler. Na het chemisch reinigen, afpersen en het repareren van de eventuele issues, maak je je rapport op in de computer en stuur je deze door naar de Operations Manager. Na het re-conditioneren van de koeler heeft de klant weer een hoogwaardig product in handen, waarop hij de komende jaren kan bouwen.

Werkzaamheden in het kort:
 • Aan boord demonteren van de verschillende koelers (beun, platen, lucht en oliekoelers)
 • Reinigen: Visuele inspectie bij aankomst van de koeler in onze werkplaats; Ultrasoon reinigen (in geval van lucht- of oliekoelers); Reinigen onder hoge druk; Spoelen van het binnenwerk; Chemisch reinigen; Gereedmaken voor transport
 • Onderhoud en Reparatie: Demonteren, reinigen, repareren/monteren van deksels; Aanbrengen van pakkingsmaterialen; Vervangen van bouten en moeren; Aanbrengen van een nieuwe verflaag; Afpersen; Optappen en borstelen van pijpplaten; Onderhoudsrapportage.

Ben jij onze ideale kandidaat?
Dan zal je iedere dag met veel enthousiasme klaar staan, dat is voor ons de belangrijkste voorwaarde! Verder vinden wij het prettig wanneer jij:
 • Een technische opleiding hebt, of aantoonbaar door werkervaring feeling hebt met techniek
 • Een flexibele instelling hebt. Het werk kan soms buiten kantoortijden doorlopen.
 • In het bezit bent van Rijbewijs B

Aangeboden:
We can work it out! Binnen de CP Group zijn we een hecht team en werken samen om onze doelstellingen op verantwoorde wijze te behalen. Toegewijd, verantwoord, flexibel en organiseren behoren tot ons positieve motto. We doen gewoon, doen wat we moeten doen en willen daarbij altijd de beste zijn. Dat is onze drijfveer! We bieden je een uitdagende en afwisselende functie waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, een goede overwerkregeling, 25 vakantiedagen, een mooie pensioenopbouw en verzekeringen.

Hebben we je interesse?
Mail je motivatie/sollicitatiebrief met CV, waarin je kort aangeeft waarom jij de nieuwe collega voor ons bent.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Melanie Arbman
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door CP Heat Exchanger Technologies B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.