GGNet

Systeemtherapeut

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
HBO
 • Gelderland
Diverse locaties
15 februari 2021
1 april 2021

Details van de functie

Logo Dit ga je doen
Je onderzoekt systemisch het patiŽntsysteem en diagnosticeert deze. Je behandelt vervolgens vanuit een systemisch psychotherapeutisch referentiekader met als doel patiŽnt en/of het systeem op gestructureerde wijze te helpen bij het tot stand brengen van een verandering in gedrag en het welzijn van de patiŽnt. Uiteraard in samenspraak en afstemming met het multidisciplinaire team.

Hier ga je werken
Het Jeugd FACT richt zich op kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek of een vermoeden daarvan. Vaak zijn er op meerdere gebieden problemen. De kinderen of jongeren lopen thuis, op school, op het werk of in hun vrije tijd vast. Meestal is er al veel hulp geboden, maar leverde dit onvoldoende resultaat op of sloot het onvoldoende aan bij de hulpvraag.
Binnen het Jeugd FACT werken we multidisciplinair en bieden we hulp aan patiŽnten en het systeem met een psychiatrische aandoening. Het is een team met 8 hulpverleners.
Het Jeugd FACT is een samenwerkingsverband tussen GGNet en Karakter.
We betrekken het gezin en het netwerk bij de behandeling en besteden aandacht aan zorgvragen die op meerdere levensgebieden kunnen bestaan (gezin, wonen, onderwijs, sociale contacten, zelfverzorging, enzovoort). De zwaarte en duur van de zorg kan variŽren; het opschalen van hulp waar nodig en afschalen waar mogelijk.

Dit ben jij
 • Je bent in het bezit van een door de NVRG erkend diploma systeemtherapie.
 • Je hebt ruime ervaring als systeemtherapeut en het werken met zeer complexe gezinnen is een prť.
 • Je hebt het vermogen te reflecteren op eigen handelen.
 • In het contact met cliŽnten ga je adequaat om met de begrippen afstand en nabijheid en je hanteert de juiste balans tussen Ďzorgen voorí en appŤl doen op eigen verantwoordelijkheid. Teamleden weet je zicht te geven op veranderingsmogelijkheden op de verhouding draagkracht/draaglast.
 • Je kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden.
 • Je hebt relativeringsvermogen en gevoel voor humor is een must in deze functie.
 • Het is een aanbeveling als je opgeleid bent in de methodiek: ďGeweldloos VerzetĒ.
 • Je kunt beleidsmatig meedenken, adviseren en uitdragen.
 • Je kunt ambulant werken in verschillende thuissituaties
 • Je bent breed georiŽnteerd m.b.t. de hulpverleningsgeschiedenis, sociale kaart etc.

Dit bieden we je
Je kunt rekenen op een goed salaris (cao GGZ, FWG 60) met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8.33% (berekend naar rato). Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, waarbij het streven is om een langdurige verbintenis met je aan te gaan in een betrokken en enthousiast team waarbij samenwerking voorop staat.
Maar boven alles bieden we je een baan waarbij je ťcht voldoening haalt uit jouw werk. Dit werk draait om mensen. Om mensen zich weer goed te laten voelen, zodat zij hun leven ten volste kunnen leven. En daar kun jij aan bij dragen, door deze mensen meer dan ooit te voren voorop te gaan stellen, bij alles wat we doen.
In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae. Solliciteer direct via onderstaand formulier.
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de Vincenzo Valenti, manager GGNet Jeugd en Jongvolwassenen Ambulant, [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
Vincenzo Valenti
E-mailadres: