GGNet

Sociaal psychiatrisch verpleegkunde ACT

  • Vacature
  • Parttime baan
HBO
  • Gelderland
Apeldoorn
15 februari 2021
1 april 2021

Details van de functie

Logo Dit ga je doen
Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige stel je in samenspraak met regie-behandelaren de juiste diagnose, maak je behandelplannen en voer je deze uit. Je bent zowel ambulant als (poli)klinisch aan het werk. Daarnaast coŲrdineer je de uitvoering van de behandelplannen en bewaak je de kwaliteit van de geleverde zorg. Je deelt jouw specialistische kennis met andere afdelingen/organisaties in de vorm van bijvoorbeeld consultaties en/of presentaties en stimuleer je zelfsturing binnen het team.

Hier ga je werken
Het ACT-team biedt assertieve ambulante behandeling aan ernstig ontregelde patiŽnten. Het gaat om mensen met bijvoorbeeld een ernstige verslaving, met LVB (licht verstandelijke beperking), daklozen of mensen die met justitie in aanraking zijn geweest met een risico op recidive. Vaak gaat het om een combinatie van meerdere problemen. Het team begeleidt mensen op alle gebieden: wonen, financiŽn, werken/school en (samen)leven. Er wordt gekeken naar een passende woonplek, maar bijvoorbeeld ook naar een zinvolle bezigheid. Door op meerdere terreinen hulp aan te bieden, is de kans groter dat de patiŽnt zijn leefwijze verandert.

ACT Apeldoorn is het enige ACT-team binnen GGNet. Het team is open, dynamisch en laagdrempelig. Snel kunnen anticiperen is noodzakelijk als er signalen komen van de patiŽnt, naasten of andere contacten, zoals woningbouwverenigingen, wijkteams, reclassering of politie. De patiŽnten hebben gedurende lange tijd een grote zorgbehoefte (high care) en er is vaak van alles aan de hand. Dit is de reden dat de patiŽntengroep niet door de FACT-teams kan worden behandeld. Als een patiŽnt een jaar stabiel is, kan soms wel overdracht naar een FACT-team plaatsvinden.

Dit ben jij
  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO verpleegkunde (inclusief BIG-registratie), aangevuld met de vervolgopleiding tot SPVíer.
  • Je bent authentiek, positief ingesteld, zelfstandig en gedreven in je vak.
  • Je bent deskundig en up to date over ontwikkelingen binnen je vakgebied
  • Je bent flexibel inzetbaar en wil je ambulant te werk gaan
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer.

Dit bieden we je
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd. De functie van sociaal psychiatrisch verpleegkundige is conform de CAO-GGZ ingedeeld in de salarisschaal FWG 55 (maximaal Ä 4.010, - bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Tevens ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.

Solliciteren
Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae graag via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Karin Freriks manager Acute zorg, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
Karin Freriks
E-mailadres: