GGNet

Verpleegkundig specialist FACT Zutphen

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
HBO
  • Gelderland
Zuthpen
15 februari 2021
1 april 2021

Details van de functie

Logo Dit ga je doen
In de functie van Verpleegkundig Specialist voer je op methodische wijze verrichtingen uit volgens protocollen, procedures en richtlijnen. Het betreft voorschrijven, uitvoeren en registreren van onderzoeken, metingen en (be)handelingen. Je coŲrdineert programma's, informeert en adviseert de patiŽnt en patiŽntengroepen met betrekking tot aandoening of ziekte, het verloop, de behandeling en de gevolgen. Je verspreidt kennis in de organisatie, maar ook via symposia, workshops en voorlichtingsbijeenkomsten rond specifieke ziektebeelden. Eťn van jouw taken zal de somatische poli betreffen. Dit is in nauwe samenwerking met een verpleegkundige en de psychiater. Je bent regiebehandelaar binnen de BGGZ. Deze taken voer je uit binnen het FACT-team. Je werkt vanuit een academisch (dus probleemoplossend en analytisch) denkkader, hanteert domein specifieke kennis op een hoog niveau en waarborgt zo, in samenwerking met andere disciplines, de kwaliteit van zorg.

Hier ga je werken
Het betreft een goed samenwerkend team, gecertificeerd als FACT-team en met een gedeelde case load van ongeveer 250 patiŽnten. Het team ontwikkelt zich verder, waarbij herstelgericht werken binnen het netwerk van de patiŽnt momenteel het centrale thema is. Ook zijn vroegtijdig herkennen van de LVG-doelgroep en het behandelen van traumaís aangemerkt zijn als belangrijke speerpunten. Er is nauwe samenwerking met het VIP team en de OGGZ.

Dit ben jij
  • Voor de functie van Verpleegkundig Specialist ben je in het bezit van een diploma Master Advanced Nursing Practice (MANP) of de GGZ- Verpleegkundig Specialist (GGZ-vs) en bent geregistreerd in het BIG-register (artikel 14 wet BIG).
  • Bij voorkeur, over een aantal jaren relevante werkervaring.
  • Verder beschik je over goede sociale vaardigheden, kun je knelpunten in de uitvoering van jouw werkzaamheden zelfstandig oplossen en bezit je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Bovenal ben je een enthousiaste beroepsbeoefenaar en heb je affiniteit met het werken in een ambulante setting.
  • Maatschappelijk werkenden met relevante werkervaring worden ook uitgenodigd om te reageren.
  • Natuurlijk ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Dit bieden we je
Het betreft een functie voor ieder 32-36 uur per week. Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor de duur van een jaar. De functie van VS wordt beloond conform de CAO-GGZ, FWG 60. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met mevrouw T. Bakker, manager, telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
T. Bakker
E-mailadres: