GGNet

Verpleegkundig Specialist HIC

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Vast contract
MBO
  • Gelderland
Apeldoorn
15 februari 2021
1 april 2021

Details van de functie

Logo Ben jij een verpleegkundig specialist die graag een bijdrage levert aan de herstelgerichte zorg? Dan zoeken wij jou voor de High & Intensive (HIC) en Intensieve Vervolg Behandeling in Apeldoorn.


Dit ga je doen

In de functie van Verpleegkundig Specialist verricht je complexe verpleegkundige zorg en geprotocolleerde medische zorgtaken. Je verricht intakes en diagnostische werkzaamheden vanuit een geÔntegreerd verpleegkundig en medisch-psychiatrisch referentiekader, stelt een diagnose en indiceert de behandeling. Je beoordeelt (acute) hulpvragen en maakt daarbij een inschatting van de situatie. Je gaat aan de slag als behandelcoŲrdinator en bent bekwaam in farmacotherapie. Je werkt nauw samen met een betrokken psychiater die graag samenwerkt met een verpleegkundig specialist. Je voert individuele en groepsgerichte (deel)behandelingen uit en verzorgt de registratie en de rapportages voor het patiŽntendossier. Je stemt af met in- en/of externe disciplines. Ook coŲrdineer, organiseer en bewaak je voor toegewezen patiŽnten het behandeltraject. Als verpleegkundig specialist ben je een gedreven verpleegkundige leider en inhoudelijke coach voor de verpleegkundige collegaís. Je werkt nauw samen met de psychiater en AIOS-sen en je zorgt samen voor de ondersteuning en aansturing van de teams. Samen met de teams ben je verantwoordelijk voor de uitwerking ťn het naleven van de missie en visie van de afdelingen. Je draagt op basis van jouw specifieke deskundigheid een bijdrage aan de ontwikkeling van hoogwaardige zorg binnen de HIC en IVB.

Hier ga je werken
Een High & Intensive Care is een klinische voorziening voor patiŽnten die in een ernstige psychiatrische crisis verkeren en daarbij een groot risico lopen op verdergaand verlies van regie over het eigen functioneren en/of schade voor zichzelf of anderen. Het wordt enkel ingezet als ambulante intensieve begeleiding ontoereikend is. Op een HIC staat het herstellen en behouden van het contact centraal. Niet alleen met de patiŽnt maar ook met diens naasten en de ambulante hulpverleners. Daarnaast het bieden van steun, (dag)structuur, medicatie, rust, bescherming en veiligheid. Het multidisciplinaire team is geschoold en getraind in de interventies behorend bij crisisinterventie.

Het werken op een HIC beloofd nooit saai te zijn, maar uitdagend, vernieuwend en dynamisch. Belangrijke stappen naar herstel bereiken we samen. Samen met de patiŽnt, zijn naasten, ketenpartners en het team. We zoeken samen naar regie en kracht en zetten dit optimaal in om onze patiŽnten weer zelfverzekerd en enthousiast deel te laten nemen aan de maatschappij.

Een dynamisch team van collegaís dat inspireert en groeit... Een werkplek die maximaal ondersteunend is aan jouw werkzaamheden. Een doelgroep waarmee je de mooiste stappen kan zetten. Een organisatie die alle ruimte biedt aan persoonlijke ontwikkelingen en groei.

De HIC in Apeldoorn heeft tijdens de laatste landelijke audit hoge scores behaald waardoor zij tot de op van Nederland behoren, er wordt zorg op hoog niveau geboden. Daarnaast behoort de HIC voor wat betreft dwang en drang-opnames tot de top van Nederland!

Naast je werkzaamheden op de HIC ben je tevens inzetbaar op de IVB (zelfde pand in Apeldoorn). Hier verblijft een groep patiŽnten die een adequate behandeling nodig heeft. Zij zijn vaak zeer langdurig opgenomen en hebben naast een complex psychiatrisch toestandsbeeld een hoge mate van somatische zorg nodig. Ook hier staan her diagnostiek, doelgericht toewerken naar herstel, behoud van vaardigheden en evidence based behandelen centraal.

Dit ben jij
  • Je bent (voor de functie verpleegkundig specialist) in het bezit van een diploma Master Advanced Nursing Practice (MANP) of de GGZ- Verpleegkundig Specialist (GGZ-vs)
  • Je hebt ruime werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg en bent geregistreerd in het BIG-register (artikel 14 wet BIG)
  • Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen
  • Je weet om te gaan met weerstand bij patiŽnten
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid

Dit bieden we je
We bieden vooral een zeer interessante baan binnen de specialistische zorg. Je kunt rekenen op een goed salaris ( CAO FWG 65, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max Ä 5.280,-). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato. Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Solliciteer dan nu en zorg dat je hier komt te werken! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteren kan via het onderstaand sollicitatie formulier.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Remco Uenk, manager Acute Zorg Apeldoorn en IVB via telefoonnummer 088-933-4866.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
T.a.v. Recruitment
E-mailadres: